Ειδήσεις

Δρώμενο με θέμα: Γκράφιτι και προσφορά στον συνάνθρωπο


Μετά από πρόσκληση του ‘Κοινωνικού Παντοπωλείου’ του Δήμου Καρδίτσας, το 1ο ΕΠΑΛ Καρδίτσας συμμετείχε στην εκδήλωση – δρώμενο με θέμα: « Γκράφιτι και προσφορά στον συνάνθρωπο ».

Το Graffiti είναι μια μορφή τέχνης, ένα είδος καλλιτεχνικής έκφρασης μέσα από το οποίο δίνονται ποικίλα μηνύματα. Η δύναμη της εικόνας αναδεικνύει ιδέες, σκέψεις και συναισθήματα.

Την 19/04/2016, ημέρα Τρίτη στην πλατεία Πλαστήρα-Παυσίλυπομαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Καρδίτσας, προσέφεραν το ταλέντο τους ζωγραφίζοντας αντίστοιχους καινούργιους κάδους ανακύκλωσης σε μια εκδήλωση όλων των Γυμνασίων και Λυκείων της πόλης μας, με σκοπό την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου. Οι συμμαθητές τους και οι καθηγητές του σχολείου, στήριξαν την προσπάθεια της ομάδας του σχολείου μας, φέρνοντας ο καθένας σύμφωνα με τις δυνατότητές του τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη προσωπικής υγιεινής με τα οποία θα γεμίσει τον κάδο του. Πρωταγωνιστές σε αυτή την αξιέπαινη προσπάθεια ήταν οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας Ιωάννα Κουτούβα και Θεοδωράκη Ελένη. Συγχαίρουμε όλους τους μαθητές που εργάστηκαν και ευαισθητοποιήθηκαν σε αυτή τη δράση και έδειξαν ενόψει μάλιστα της εορτής της αγάπης, του Πάσχα, ότι το σχολείο μας διατηρεί ακέραια την ανθρωπιά και τη φιλανθρωπία και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία.

 

Από τη Διεύθυνση του 1ου ΕΠΑΛ Καρδίτσας

Προηγούμενο άρθρο Ενημερωτική επίσκεψη - εκδήλωση για την Ευρωπαϊκή Ένωση
Επόμενο άρθρο 23ο Συμπόσιο στο Αγρόκτημα Βασιλάκου