Δυναμική αρχή για την ανδρική ομάδα του πιγκ-πογκ του ΦΟΚ


Ξεκίνησε με το δεξί η Αντρική Ομάδα  Πιγκ Πογκ του ΦΟΚ πετυχαίνοντας το απόλυτο δύο στα δύο στο ντεμπούτο της στο πρωτάθλημα Β Εθνικής την αγωνιστική περίοδο 2014-2015. Η Καρδιτσιώτικη Ομάδα έπαιξε εκτός έδρας και κατάβαλε εύκολα της ομάδες της Λάρισας και της Λαμίας με 4-2 & 4-1 αντίστοιχα. Τα θετικά αυτά αποτελέσματα δεν αποτελούν στασίδι εφησυχασμού αλλά σκαλοπάτι για σπουδαίες εμφανίσεις και στη συνέχεια.

Ο Φυσιολατρικός Όμιλος θα συνεχίσει με τις  ίδιες αρχές και πνεύμα που μεταδίδει και στους νεότερους αθλητές του. Στο σημείο αυτό αξίζει να γίνει ξεχωριστή αναφορά στην εκπληκτική εμφάνιση του νέου παίχτη της ομάδος Μπουραζά Στέφανου (μόλις 12?? ετών) που πήρε το βάπτισμα του πυρός με την αντρική ομάδα και μάλιστα επισφράγισε τις νίκες της επικρατώντας των αντιπάλων και στους δυο αγώνες που κλήθηκε να δώσει.

Στη συνέχεια ο γυναικεία ομάδα του ΦΟΚ υποδέχεται στη έδρα του το Σάββατο στις 13/12 ώρα 1μμ την ομάδα της Ένωσης Ποντίων Αρμενίων, και την Κυριακή 14/12 ώρα 1μμ η ανδρική ομάδα θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Βόλου και ώρα 3μμ η γυναικεία ομάδα θα αντιμετωπίσει Τον Αίαντα Νέμεσις Εύοσμου. Ο ΦΟΚ  προσδοκά σε αντίστοιχη νικηφόρα εμφάνιση έχοντας στο πλευρό του όλους τους φίλους του αθλήματος της πόλης μας (μικρούς μεγάλους) και τους περιμένει στο κλειστό γυμναστήριο του 6ου Γυμνασίου (έναντι Εθνικού Σταδίου)! Πληροφορίες στα γραφεία του ΦΟΚ Λουκιανού 18 (έναντι Ι.Ν. Ευαγγελιστρίας) και στα τηλ. 2441028448 & 6973937801.

Ο ΦΟ Καρδίτσας θέλει όλους τους Καρδιτσιώτες  αρωγούς στη προσπάθειά του να συνεχιστούν τα χαμόγελα, τα 40 χρόνια παράδοσης και συνεισφοράς στο χώρο του πολιτισμού, του αθλητισμού, της φυσιολατρίας!!!

Προηγούμενο άρθρο Το 1ο Γυμνάσιο Μουζακίου και το 2ο Λύκειο Καρδίτσας στη διεθνή έρευνα PISA
Επόμενο άρθρο Μαθήματα τάνκο στη Σχολή Χορού Μ. Καραπαναγιώτη