Ειδήσεις

Δυναμική παρουσία της Περιφέρειας Θεσσαλίας στην ΑΡΤΟΖΑ 2019


Δυναμική παρουσία είχε και φέτος η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε μία από τις ισχυρότερες και πλέον εξειδικευμένες εκθέσεις στην Ελλάδα, την ARTOZA 2019, η οποία συγκέντρωσε, όλο τον κόσμο της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής στο MetropolitanExpo στην Αθήνα, σε ένα πλούσιο από εμπορικές επαφές και συμφωνίες αλλά και παράλληλες επιμορφωτικές εκδηλώσεις, τετραήμερο.

Περισσότεροι από 270 κορυφαίοι εκθέτες, από όλο το φάσμα της προμηθευτικής αγοράς, υποδέχτηκαν δεκάδες χιλιάδες επαγγελματίες σε μια πραγματικά μεγάλη, ανανεωμένη και σύγχρονη έκθεση που καλύπτει πλήρως τις ανάγκες των επαγγελματιών και των επιχειρηματιών σε Α’ Ύλες, Εξοπλισμό, Μηχανήματα και Υπηρεσίες για τους κλάδους Αρτοποιίας, Ζαχαροπλαστικής, Παγωτού και Σοκολατοειδών Προϊόντων.

Τα μοντέρνα, πλούσια σε εκθέματα, υπηρεσίες και καινοτομίες περίπτερα των εκθετών -ανάμεσά τους οι κορυφαίες εταιρείες του κλάδου της Αρτοποιίας και της Ζαχαροπλαστικής- που αναπτυχτήκαν  σε μικτή εκθεσιακή επιφάνεια 27.000 τ.μ., προσφέροντας στους 40.000 και πλέον επαγγελματίες επισκέπτες από κάθε γωνιά της χώρας, αλλά και από την Κύπρο και τις όμορες χώρες των Βαλκανίων, ότι πιο σύγχρονο έχει να επιδείξει η αγορά του κλάδου.

Το περίπτερο της Περιφέρειας Θεσσαλίας, το οποίο βρισκόταν σε στρατηγική θέση, κέρδισε τις εντυπώσεις και απέσπασε θετικές κριτικές για την άρτια παρουσία των Θεσσαλικών επιχειρήσεων, συγκέντρωσε το ενδιαφέρον των επισκεπτών της έκθεσης οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα Θεσσαλικά προϊόντα. Την Περιφέρεια Θεσσαλίας εκπροσώπησαν τα υπηρεσιακά στελέχη κ. Μαρία  Κωνσταντινίδου και κ. Δέσποινα  Κιτσικούδη.

Στην  αποστολή της Θεσσαλίας συμμετείχαν τα επιμελητήρια Λάρισας, Μαγνησίας και Τρικάλων, καθώς και επαγγελματίες, οι οποίοι είχαν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν τις συναντήσεις τους και να προωθήσουν τα προϊόντα τους.

Προηγούμενο άρθρο Γ. Κωτσός: Δρόμος ανάπτυξης ο άξονας Μουζακίου Λίμνης Πλαστήρα
Επόμενο άρθρο Ευθύμης Λέκκας: Η κατάρρευση των οικονομικών του ΕΚΠΑ