ΔΩΚ: 30 χρόνια προσφοράς στην Μουσική Εκπαίδευση


Στο Δημοτικό Ωδείο Καρδίτσας συνεχίζουμε δυναμικά να πραγματοποιούμε το μουσικό όραμα των ανθρώπων που με όνειρα και αγάπη για την μουσική ίδρυσαν το 1983 αυτό τον χώρο μουσικής εκπαίδευσης, παρέχοντας στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο παιδαγωγικό και πολιτιστικό έργο. Ένας από τους βασικούς στόχους μας είναι η δημιουργία ενός ενθαρρυντικού και εμπλουτισμένου μαθησιακού περιβάλλοντος, όπου στον κάθε σπουδαστή, εκτός από τη σωστή μετάδοση της μουσικής γνώσης, καλλιεργείται η έμπνευση και η δημιουργικότητα με στόχο τη μουσική ολοκλήρωση.

Η ομάδα των καθηγητών που στελεχώνει το Ωδείο μας, υποστηρίζοντας με ζήλο και ευσυνειδησία το διδακτικό του έργο έχει να επιδείξει από τα πρώτα κιόλας χρόνια λειτουργίας του Ωδείου έως και σήμερα εξαιρετικά αποτελέσματα από την πρόοδο των σπουδαστών, με την απόκτηση πτυχίων, διπλωμάτων και διακρίσεων σε διαγωνισμούς, φεστιβάλ κλπ.

Ανταποκρινόμαστε με την ίδια αφοσίωση στον κάθε σπουδαστή που εμπιστεύεται το Δ.Ω.Κ για τη μουσική του εκπαίδευση. Καταθέτουμε την πλούσια εμπειρία μας για να ξεκλειδώσουμε μαζί του, όλες τις γνώσεις και δεξιότητες που του χρειάζονται για να γίνει είτε ικανός επαγγελματίας μουσικός, είτε ένας ενημερωμένος ερασιτέχνης, που ξέρει να απολαμβάνει τα δώρα της μουσικής. Πολλοί από τους αποφοίτους του Δ.Ω.Κ. έχουν αποκατασταθεί επαγγελματικά ως καθηγητές μουσικής στην Α/θμια και Β/θμια εκπαίδευση, σε Ωδεία σε όλη την Ελλάδα, ενώ κάποιοι έχουν διαπρέψει ως σολίστ, μέλη ορχηστρών, μαέστροι και συνθέτες.

Το Δημοτικό Ωδείο Καρδίτσας παρέχει στον σπουδαστή πέρα από το μάθημα της ειδικότητας που έχει επιλέξει (όργανο, ανώτερα θεωρητικά κτλ.), ένα πλήρες πρόγραμμα θεωρητικών και άλλων υποχρεωτικών μαθημάτων, επιμορφωτικών σεμιναρίων, μαθημάτων επιλογής καθώς και τη δυνατότητα να συμμετέχει σε ομαδικά μουσικά σύνολα (χορωδία, ορχήστρα) και σε ποικίλες καλλιτεχνικές δράσεις.

Παράλληλα το Δημοτικό Ωδείο Καρδίτσας έχει διαμορφώσει προσιτές τιμές για όλους τους σπουδαστές με χαμηλά δίδακτρα για αρχάριους σπουδαστές και δίνει ευκαιρίες για την εκμάθηση δεύτερου οργάνου, ενώ παρέχει οικονομικές διευκολύνσεις σε διάφορες ομάδες(πολύτεκνες, τρίτεκνες ,μονογονειακές και οικογένειες ανέργων).

Έναρξη Εγγραφών: 6 Σεπτεμβρίου 2013

(πρωί :10.00 – 13.00, απόγευμα: 5.00-8.00)

 

Έναρξη Μαθημάτων: 17 Σεπτεμβρίου 2013

Τηλ. Επικοινωνίας:2441029412 ,2441350787

 

Προηγούμενο άρθρο Από τον Παλαμά θα ξεκινήσουν οι πρόδρομες εκδηλώσεις της 13ης Οικολογικής Γιορτής Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Συγκέντρωση στη Μαγούλα για την υποβάθμιση του Δημοτικού Σχολείου