Ειδήσεις

Δωρεάν διαδικτυακά μαθήματα για τους μαθητές των Δ. Αργιθέας και Λ. Πλαστήρα


Οι Δήμοι Αγράφων, Αργιθέας και Λίμνης Πλαστήρα, αποδεχόμενοι την εθελοντική προσφορά των φροντιστηρίων ΑΡΝΟΣ, παρέχουμε στους μαθητές που διαμένουν μόνιμα στις περιοχές μας αλλά και στους μαθητές όλων των ετεροδημοτών συμπολιτών μας, δωρεάν online φροντιστήριο για όλο το εκπαιδευτικό έτος.

Συμμεριζόμενοι τις έκτακτες συνθήκες που επικρατούν στη χώρα λόγω του κορωνοϊού και με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, θεωρήσαμε ωφέλιμο να συνεισφέρουμε και να αναλάβουμε καινοτόμες πρωτοβουλίες, λειτουργώντας υποστηρικτικά στην εκπαίδευση των μαθητών.

Οι μαθητές μέσα από τον υπολογιστή του σπιτιού τους θα έχουν πρόσβαση στις συγκεκριμένες εκπαιδευτικές υπηρεσίες, μέσω κωδικού που θα τους δοθεί. Χρησιμοποιώντας τη σχετική ηλεκτρονική πλατφόρμα που θα είναι διαθέσιμη από τη Δευτέρα 16/3/2020, όλοι οι ενδιαφερόμενοι μαθητές θα έχουν δωρεάν πρόσβαση σε υποστηρικτικές εκπαιδευτικές υπηρεσίες.

Η δράση αυτή υλοποιείται στο πλαίσιο της διαδημοτικής συνεργασίας των τριών Δήμων και δεν έχει καμία οικονομική επιβάρυνση για τους οικείους Δήμους. Υπενθυμίζουμε πως αφορά σε όλους τους μαθητές που διαμένουν μόνιμα στους οικείους Δήμους, αλλά και που οι γονείς τους είναι απόδημοι Αγραφιώτες, Αργιθεάτες καθώς και δημότες της Λίμνης Πλαστήρα.

 

Προηγούμενο άρθρο Κλειστό τη Δευτέρα το ΚΕΠ του Δήμου Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Ο Εμπορικός Σύλλογος ενημερώνει τα μέλη του