Δωρεάν διανομή του κυνηγετικού χάρτη του Ν. Καρδίτσας


Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Καρδίτσας, με τη βοήθεια της Αναπτυξιακής Καρδίτσας (ΑΝΚΑ Α.Ε.), στα πλαίσια της φιλοθηραματικής του πολιτικής και της διαρκούς ενημέρωσης της κυνηγετικής οικογένειας, εκτύπωσε και διανέμει ΔΩΡΕΑΝ τον κυνηγετικό χάρτη του νομού Καρδίτσας.

Ο κυνηγετικός χάρτης έχει μέγεθος 50Χ70 εκ., περιλαμβάνει πλήθος ενημερωτικών στοιχείων και ενδείξεων που αφορούν στην άσκηση της κυνηγετικής δραστηριότητας, όπως, τις νέες ρυθμίσεις περί θήρας 2012 – 2013, τον πίνακα των θηρευσίμων ειδών, τα καταφύγια άγριας ζωής, τις απαγορεύσεις θήρας ορισμένου χρόνου, τις ζώνες εκγύμνασης σκύλων, τις ζώνες διάβασης αποδημητικών, φωτογραφίες θηραμάτων και μηνύματα με έμφαση στην ανακύκλωση  και στην προστασία του περιβάλλοντος.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συντελεστές και χορηγούς αυτής της προσπάθειας και είμαστε έτοιμοι για τις όποιες παρατηρήσεις, διορθώσεις ή προτάσεις με τελικό σκοπό μια βελτιωμένη και πληρέστερη επανέκδοση.

Το Δ.Σ.

Προηγούμενο άρθρο Επίκαιρη Επερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ με θέμα τον επιχειρούμενο σφαγιασμό των προνοιακών και κοινωνικών επιδομάτων
Επόμενο άρθρο Κ. Τσιάρας: "Πορεία σε τεντομένο σκοινί"