Ειδήσεις

Δωρεάν Υποστήριξη στη Συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου των Υποψηφίων για τα ΑΕΙ


Το Κε.Δι.Βι.Μ.-2 Επιμορφωτική Θεσσαλίας θέλοντας να βοηθήσει τους Υποψηφίους της πόλης μας για την Εισαγωγή στα ΑΕΙ και ΤΕΙ στην πολύ σημαντική γι αυτούς στιγμή της συμπλήρωσης του Μηχανογραφικού τους Δελτίου, προχώρησε σε συνεργασία με τον εκπαιδευτικό κόμβο συμβουλευτικής και επαγγελματικού προσανατολισμού Edu4u και προσφέρει δωρεάν υποστήριξη στους έφηβους υποψηφίους, μέσα από σύγχρονα αυτοματοποιημένα εκπαιδευτικά εργαλεία ώστε να ενημερωθούν και να καθοδηγηθούν στην όλη διαδικασία με αξιόπιστο και μεθοδικό τρόπο, να αποφύγουν τα λάθη και να κάνουν τις πλέον εύστοχες επιλογές.

Είναι γνωστό πως η συμπλήρωση των μηχανογραφικών η οποία γίνεται ηλεκτρονικά, αποτελεί την κορύφωση μιας πολυετούς διαδικασίας, μέσα από την οποία καλούνται οι υποψήφιοι να κάνουν καθοριστικές επιλογές οι οποίες θα χαράξουν την παραπέρα πορεία τους.

Θα πρέπει να τονιστεί πως με μια βεβιασμένη συμπλήρωση μηχανογραφικού, διακυβεύονται κόποι, αγώνες ζωής αλλά και βέβαια αρκετά έξοδα και προβάλλει επομένως επιτακτική η ανάγκη για διεξοδική ενημέρωση και καθοδήγηση. Ειδικότερα μετά την «πανεπιστημοποίηση»  των ΤΕΙ Πειραιά και Αθήνας αλλά και των πολλαπλών αλλαγών που έχουν επέλθει, έχουμε σημαντική μεταβολή στον εκπαιδευτικό χάρτη της χώρας και έχει διαμορφωθεί πλέον μιας εντελώς νέα πραγματικότητα στο χώρο της  Γθμιας εκπαίδευσης και κατ’ επέκταση στις σπουδαστικές και επαγγελματικές επιλογές των υποψηφίων.

Η όλη διαδικασία προσφέρεται Δωρεάν και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το τηλ. 24410-70203  ή να περάσουν από τα γραφεία μας επί της οδού Α. Παπανδρέου 26 2ος όροφος για να κλείσουν ραντεβού.

Υπεύθυνος:  Λάκης Φιλίππου – Πληροφορικός MSc

 

 

Προηγούμενο άρθρο Γιάννης Ζουγανέλης – Γιώτα Γιάννα – Διονύσης Τσακνής στο Φεστιβάλ Μετεώρων
Επόμενο άρθρο Επτά εκατ. ευρώ για έργα πολιτισμού στη Θεσσαλία