Ειδήσεις

Δωρεά ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού από το Δήμο Παλαμά


Με στόχο την στήριξη του Κέντρου Υγείας Παλαμά και όλου του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού, αντιλαμβανόμενοι τις δύσκολες συγκυρίες που αντιμετωπίζουν με αφορμή το COVID-19, αλλά και τις καθημερινές ανάγκες,ο Δήμαρχος Παλαμά και το Δημοτικό Συμβούλιο προέβη στην δωρεά ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, απαραίτητου για την ομαλή λειτουργία του.

Η επιλογή του συγκεκριμένου εξοπλισμού έγινε έπειτα από τις ανάγκες και τις ελλείψεις του Κέντρου Υγείας, οι οποίες κατατέθηκαν από τον Διευθυντής κ. Λαγούïα Παναγιώτη .

Το Κέντρο Υγείας Παλαμά είναι μια Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας που καθημερινά εξυπηρετεί ένα μεγάλο πλήθος πολιτών, αφού άλλωστε ο Δήμος αποτελείται από 20 Κοινότητες, αποφεύγοντας έτσι τη μετάβαση τους στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας.Η επάνδρωσή του με ιατρούς και η επανέναρξη λειτουργίας εργαστηριών και ιατρείων κρίνεται απαραίτητη.

Η παραπάνω πρωτοβουλία με κοινωνικό χαρακτήρα ενισχύει το έργο του Δήμου που στέκεται δίπλα σε όλες τις δομές και τους εργαζομένους.

Στην τοποθέτηση του ο Δήμαρχος κ.Γ.Σακελλαρίου κατά την διάρκεια της παραχώρησης του εξοπλισμού, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του σε όλο το προσωπικό του Κ.Υ. Παλαμά,οι οποίοι με μεγαλείο ψυχής συνδράμουν στη κοινή προσπάθεια αντιμετώπισης των αναγκών που προκύπτουν καθημερινά.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Χορήγηση Υποτροφιών από την Περιφέρεια Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο Κώστας Γκούμας: Οι οβιδιακές μεταμορφώσεις του κ. Β. Κόκκαλη και τα έργα Άνω Αχελώου