Ειδήσεις

Δύο θέσεις εργασίας για οκτώ μήνες στο Δήμο Αργιθέας


Στην πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά  δύο (2) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του προβαίνει ο  Δήμος Αργιθέας, που εδρεύει στο Ανθηρό Ν. Καρδίτσας με τις ειδικότητες:

α. Έναν (1) ΔΕ  Χειριστών Μηχανημάτων έργου Φορτωτή

β. Έναν (1) ΔΕ  Χειριστών Μηχανημάτων έργου (JCB)

Οι υποψήφιοι  πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών.

Προτάσσονται των λοιπών υποψηφίων, που κατατάσσονται, ανά κωδικό θέσης, με τα ίδια προσόντα πρόσληψης (κύρια ή επικουρικά), ανεξάρτητα από το σύνολο της βαθμολογίας που συγκεντρώνουν από τα βαθμολογούμενα κριτήρια, οι μόνιμοι κάτοικοι του Δήμου Αργιθέας Ν. Καρδίτσας (άρθρο ένατο, παρ. 28 του ν. 4057/2012).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του Δήμου Αργιθέας, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες. Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και  εάν αυτή είναι, κατά νόμο, εξαιρετέα (δημόσια αργία) ή μη εργάσιμη,  τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

 

Προηγούμενο άρθρο Εβδομαδιαίο πρόγραμμα ΚΑΜ Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Το 10ο παγκόσμιο συνέδριο Θεσσαλών στην Καρδίτσα