Ειδήσεις

Δώρισαν αίμα οι αιμοδότες του Παλαμά!!!


Με μεγάλη προσέλευση εθελοντών αιμοδοτών στην 40η έκτακτη αιμοδοσία (Παρασκευή 27/12/2019) έκλεισαν οι δράσεις του Σ.Ε.Α. Παλαμά για το 2019. Συνολικά συγκεντρώθηκαν 50 φιάλες αίμα (48 στον Παλαμά και 2 στο ΓΝ Καρδίτσας).

Άξιοι συγχαρητηρίων πραγματικά οι εθελοντές αιμοδότες του Παλαμά, που κάθε φορά μας ξαφνιάζουν ευχάριστα με την έμπρακτη συμμετοχή τους σε κάθε αιμοδοσία. Ειδικα η χθεσινή ήταν και πολύ ιδιαίτερη, καθώς εν μέσω των Άγιων ημερών, οι αιμοδότες του Παλαμά έκαναν το καλύτερο δώρο σε συνανθρώπους μας που το έχουν απόλυτη ανάγκη. Να τονίσουμε οτι προσήλθαν και αρκετοί αιμοδότες που λόγω ιώσεων (κυρίως) δεν μπόρεσαν να αιμοδοτήσουν.

Το παρών έδωσαν αρκετοί αιμοδότες-μέλη που δεν προσήλθαν για διαφόρους λόγους στην προηγούμενη αιμοδοσία. Το πιο σημαντικό όμως και άξιο ιδιαίτερης αναφοράς είναι η δυναμική παρουσία πολλών νέων αιμοδοτών, όλα τους νέα παιδιά (12 τον αριθμό). Σημαντικότατο ρόλο στα παραπάνω έπαιξε για μια ακόμη φορά η δραστηριοποίηση της Επιτροπής Νέων Αιμοδοτών Παλαμά. Νέα παιδιά, ευαισθητοποιημένα τα οποία αποτελούν την καλύτερη εγγύηση οτι ο Παλαμάς θα έχει για πολλά χρόνια απόθεμα αίματος, ώστε να καλύπτονται όλα τα περιστατικά που θα παρουσιάζονται.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους αιμοδότες-μέλη μας που πρόσφεραν εθελοντικά το αίμα τους και σε αυτή την 40η αιμοδοσία. Επίσης ευχαριστούμε πολύ την ιατρό κ. Ευαγγελία Παπαδημητρίου και το νοσηλευτικό προσωπικό του τμήματος αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Καρδίτσας, όπως επίσης και το προσωπικό του Κ.Υ. Παλαμά για την υποστήριξή τους.
Στις 11 Ιανουαρίου 2019, ημέρα Σάββατο, θα πραγματοποιηθεί στο cafe Karma,  η καθιερωμένη κοπή πίτας του Συλλόγου. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα δημοσιευθεί προσεχώς.

Ευχόμαστε το 2020 να είναι για όλους ειρηνικό, γεμάτο υγεία και κυρίως μία προσφορά πραγματικής αγάπης μεταξύ των ανθρώπων…και μην ξεχνάτε : Δίνοντας αίμα, σώζετε μια ζωή!

 

Προηγούμενο άρθρο Τελευταία ημέρα για τα τροχο… παιχνιδίσματα
Επόμενο άρθρο Σε Ρεντίνα και Ανθηρό η ΙΡΑ Καρδίτσας