Ειδήσεις

Δ. Βερίλλης: Η αναβάθμιση των σωμάτων ασφαλείας κύριο μέρος στους αγώνες μου


Ο υποψήφιος βουλευτής Δομήνικος Βερίλλης επισκέφθηκε στις 27/06/2019 την Πυροσβεστική Υπηρεσία και την Αστυνομική Διεύθυνση Καρδίτσας. Συνομίλησε τόσο με την ηγεσία όσο και με το προσωπικό των σωμάτων ασφαλείας του νομού μας. Υπενθύμισε σε όλους τον αγώνα που έδωσε ως Δήμαρχος Καρδίτσας για τη δημιουργία Αστυνομικού Μεγάρου στο Νομό μας.

Είχε παραχωρηθεί το οικόπεδο του δήμου και είχαν προχωρήσει όλες οι δύσκολες και χρονοβόρες διαδικασίες. Φτάσαμε ένα βήμα πριν την υλοποίηση του έργου αλλά οι διάδοχοί και οι προηγούμενες κυβερνήσεις το αγνόησαν.

Είναι όμως όλα έτοιμα, εφόσον υπάρξει η πολιτική βούληση, να ξεκινήσει η κατασκευή αυτού του σημαντικού έργου. Προς αυτή την κατεύθυνση  επισήμανε ότι «θα κάνω ότι είναι δυνατόν και ελπίζω να τα καταφέρουμε». Επίσης τόνισε ιδιαίτερα την υποβάθμιση που δέχτηκε ο νόμος μας όταν η κυβέρνηση Σαμαρά όχι μόνο δεν προχώρησε την κατασκευή του Αστυνομικού Μεγάρου, αλλά έκλεισε και τη Σχολή Αστυφυλάκων της Καρδίτσας.

«Παρά την υποβάθμιση συνέχισα τον αγώνα μου για το όραμα μου και τη δημιουργία Αστυνομικού Μεγάρου και την επαναλειτουργία της Σχολής Αστυφυλάκων, όπως έγινε σε άλλες πόλεις της Ελλάδας που λειτουργούσαν πριν τα μνημόνια αντίστοιχες Σχολές.

Σήμερα εδώ ενώπιον σας δεσμεύομαι ότι δε θα εγκαταλείψω αυτό τον αγώνα, αλλά μέσα από την ευκαιρία που μου δίνετε θα εντατικοποιήσω την προσπάθειά μου.» είπε ο κος Βερίλλης.

Προηγούμενο άρθρο Με επιτυχία τα 27α Ιπποκράτεια 2019
Επόμενο άρθρο Μια ακόμη πρωτιά για το Μουσικό Σχολείο Καρδίτσας