Ειδήσεις

Δ. Γιώτης: Προς κάθε Έλληνα και ιδικά προς την περιβόητη επιτροπή Ελλάδα 2021


Για μία ακόμη φορά η περιβόητη επιτροπή της  Γιάννας με το πούρο διέπραξε ένα εσκεμμένο κατά την ποδοσφαιρική ορολογία σκληρό φάουλ που αποκομίζει αυτόματα την κόκκινη κάρτα. Σπέρμα των Κοτζαμπάσηδων ο Χαντζής  [ το υποδηλώνει εξ’ άλλου και το επίθετό του ] μέλος της παραπάνω επιτροπής θέλησε να ασχοληθεί με το πόσο άντρας ήταν ο μεγαλύτερος πολέμαρχος του 21’ο χωριανός μας ηρωας  Γ. Καραϊσκάκης και πόσο κατά την άποψή του …..μισογύνης . Και αυτό κατά την άποψη αυτού του ανθρωπάριου επειδή  ήταν λέει ο Καραϊσκάκης ΚΑΙβωμολόχος .

Είπε λέει κάποτε ο Καραϊσκάκης στην παρέα του ότι οι γυναίκες και τα Άλογα πρέπει να έχουν άξιο καβαλάρη  εννοώντας φυσικά ότι πρέπει ο άντρας να ξέρει να συμπεριφέρεται σωστά τις γυναίκες και τα άλογα . Και το δεύτερο ότι χλεύαζε τη μάνα του ότι είχε <<πάει >> με πολλούς ώσπου να τον <<πιάσει>>και είχε λέει πολλές …..γκόμενες . Ποιος; Ο Καραϊσκάκης που μέσα από προσωπικές του επιστολές βλέπουμε την μεγάλη αγάπη του για την γυναίκα του Γκόλφω και τα παιδιά του Ελένη Πηνελόπη και Σπύρο. Ο Καραϊσκάκης που κάποιος το ρώτησε τι πρέπει να έχει ένας άντρας για να γίνει ικανός καπετάνιος του απάντησε ότι πρέπει να έχει την εξυπνάδα και πονηριά γυναίκας και μυαλό κόκορα. Τι λέςβρέ αστοιχείωτε Κοτζάμπαση αυτά τα <<συμπεράσματα >> τα έβγαλες μόνος σου ή σε βοήθησε και η Γιάννα με το πούρο;

Η επιτροπή της Γιάννας Αγγελοπούλου «Ελλάδα 2021» πέφτει σε αλλεπάλληλα φάουλ, καθώς ο σκοπός της είναι να αποδομήσει το 1821 και τους Ήρωες του. Φυσικά, ο κύριος υπεύθυνος για αυτή την επιτροπή φαρσοκωμωδία, που ο λαός δεν αναγνωρίζει, αλλά την απορρίπτει, δεν είναι ούτε η Αγγελοπούλου, ούτε ο προκλητικός εθνομηδενιστής Καθηγητής. Υπεύθυνος είναι ο ιθύνων νους Κυρ. Μητσοτάκης που θα εισπράξει την λαϊκή δυσαρέσκεια.Μετά τον «δικτάτορα Καποδίστρια», η επιτροπή θεώρησε σωστό να αναδείξει την ερωτική ζωή(!) του Καραϊσκάκη, παρουσιάζοντάς τον μάλιστα και ως «τύραννο» και σeξιστή απέναντι στις γυναίκες, σε ένα χυδαίο άρθρο που θύμισε κουτσομπολίστικο περιοδικό χαμηλής κυκλοφορίας.Δηλαδή η επιτροπή θεωρεί σημαντικό για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση να αναδείξει…. τι έκανε ο Καραϊσκάκης στο κρεβάτι του, και μάλιστα με αρνητική χροιά;Το άρθρο αφιερωμένο στον Έλληνα επαναστάτη με τίτλο «Ο Έρωτας του Καραϊσκάκη», – σύμφωνα με δημοσιεύματα – υπέγραφε ο καθηγητής Αριστείδης Χατζής, ο ίδιος που έγραψε και για τον «δικτάτορα Καποδίστρια». Μετά τις μαζικές αντιδράσεις για το χυδαίο και άσχετο περιεχόμενο, η επιτροπή απέσυρε «άρον-άρον» το άρθρο κι έκανε λόγο για «αλλόκοτη υπόθεση»…Ο διευθυντής του Μουσείου της Πόλης των Αθηνών, διδάκτωρ Ιστορίας Στέφανος Καβαλλιεράκης χαρακτήρισε το άρθρο ως «γονατογράφημα» επισημαίνοντας ότι ο ήρωας Γεώργιος Καραϊσκάκης παρουσιάζεται ως ο επιβήτορας του 21, και σχολιάζοντας ότι «απλά ο πάτος συχνά δεν υπάρχει».

Σε άλλο σχόλιό του ο κ. Καβαλλιεράκης επισημαίνει ότι όσα αναφέρει ο Αριστείδης Χατζής «δεν είναι ιστορία, είναι κακογραμμένο κουτσομπολιό. Δεν έχει καν κοινωνικές προεκτάσεις ή να μας βοηθήσει στην εξαγωγή κάποιων συμπερασμάτων. Δεν είναι θέμα εξιδανίκευσης ή όχι, είναι θέμα κλωνοποίησης της περιόδου ειδικά με αυτό το αστείο ύφος γραφής».

Κλείνοντας  απ’ το χωριό του Καραϊσκάκη το ιστορικό Μαυρομμάτι Καρδίτσας και ιστορική έδρα του Δήμου μία φιλική παραίνεση:

Όποιος έχει εθνική συνείδηση και σέβεται τον εαυτό του, φεύγει από το Greece 2021 –την  αρχή έκανε η Θεσσαλή ιστορικός  κ. Ευθυμίου

Είναι η πιο απροκάλυπτη, η πιο άγαρμπη επίθεση που έχει γίνει ποτέ εναντίον της ελληνικής ιστορίας, εναντίον του ίδιου του ελληνικού Έθνους. Το “έργο” Συνέλληνεςξεκίνησε δεκαετίες τώρα .Γέμισαν μετά από σχέδιο, τις σχολές Ιστορίας των ελληνικών πανεπιστημίων με ανιστόρητους Εθνομηδενιστές. Η νωθρότητα των Ελλήνων όλα αυτά τα χρόνια στα εγκλήματά τους, τους έδωσε την εντύπωση ότι είναι παντοδύναμοι.Γι’ αυτό και στελέχωσαν την Επιτροπή Greece 2021 με όλα τα <<λουλούδια>> του Εθνομηδενισμού.

Τους προειδοποιήσαμε όταν μάθαμε την σύνθεση του Δ.Σ. της επιτροπής και το λογότυπό τους ότι αυτό δεν θα περάσει.Ότι θα αντιμετωπίσουν τη χλεύη των Ελλήνων πολιτών, που επιτέλους θα πρέπει να αντιδράσουν δυναμικά .Δεν μας άκουσαν.Σήμερα μάθαμε  ότι η κυρία Ευθυμίου τους αποχαιρετά και φεύγει.

Για μία ακόμη φορά ανιστόρητοι,οσφυοκάμτες, κοτζαμπάσηδες αγύρτες διαλύστε το μαγαζί και φύγετε όλοι σας πριν είναι αργά για όλους μας .

Αποτυχατε.                                                                                                 Πρότασή μας . Να συγκροτηθεί άλλη επιτροπή, στην οποία να συμμετέχουν ΚΑΙ  απόγονοι των αγωνιστών του 1821 και των άλλων εθνικών αγώνων, μαζί με αληθινούς ιστορικούς και άλλους επιστήμονες που πρώτα και πάνω απ’ όλα, σέβονται τον εαυτό τους. Γιατί αν σέβονται τον εαυτό τους, τότε σέβονται και τους Έλληνες πολίτες και την Ιστορία τους.

Υ,Γ. Προς όλους τους Βουλευτές  της Θεσσαλίας ΚΑΙ ΙΔΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ σκέφτεστε να  κάνετε κάτι για αυτό  ; Ειδικότερα εσύ συγχωριανέ Βουλευτά κ. Γιώργο Κωτσέ ανέλαβε  τώρα πρωτοβουλίες .

Το ίδιο ισχύει και για τον Σεβασμιότατο  Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλωνκ.κ. Τιμόθεο  Άνθη ,Περιφερειάρχη  Θεσσαλίας ,τους Αντιπεριφερειάχες και τους Δημάρχους.

 

Γράφει ο Δημήτριος Γιώτης, Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαυρομματίου Ο Καραϊσκάκης

 

 

Προηγούμενο άρθρο Αποστολή στοιχείων για σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευσης
Επόμενο άρθρο Ακολουθία του Εσπερινού επί τη ιερά μνήμη του Αγίου Ιωάννου του Ρώσου