Ειδήσεις

ΕΒΕ: Άμεση παράταση λειτουργίας της πλατφόρμας www.tourism4all.gov.gr για τους επιχειρηματίες


Το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους», προϋπολογισμού 30 εκ. ευρώ, αφορά σε 250.000 δικαιούχους και υπολογίζεται ότι θα προσφέρει περίπου 1 εκ. διανυκτερεύσεις.

Είναι μια σημαντική κίνηση του Υπουργείου Τουρισμού,το οποίο για πρώτη φορά υλοποιεί πρόγραμμα εσωτερικού τουρισμού.

Σας μεταφέρουμε την αγωνία των  ιδιοκτητών τουριστικών καταλυμάτων ,της περιοχής μας , που δεν πρόλαβαν να ενταχθούν, εντός προθεσμίας στο πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους».

Η πανδημία του Κορωναιού COVID-19 έχει προκαλέσει ανάμεσα στις άλλες σοβαρές συνέπειες  και σημαντικά προβλήματα  στις ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Ζητάμε την Άμεση, επαναλειτουργία της πλατφόρμας  ww.tourism4all.gov.gr δίνοντας μια μικρή παράταση 4-5 ημερών , έτσι ώστε  οι πάροχοι καταλυμάτων να ενταχτούν σ ΄αυτό , το τόσο σημαντικό πρόγραμμα που έχει εξαγγελθεί .

Θα ήταν άδικο σε μια τέτοια δύσκολη οικονομική συγκυρία και δη στον τομέα του Τουρισμού , αυτές οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις να αποκλεισθούν. Η πολύμηνη διακοπή της λειτουργίας τους, πρωτίστως αφαιρεί κάθε δυνατότητα οικονομικής διεξόδου για αυτούς, το προσωπικό ακόμη και τις οικογένειες τους.

Πέρα από τα μέτρα που έχουν εξαγγελθεί , θεωρούμε ότι είναι αναγκαία η θέσπιση ολοκληρωμένου πλαισίου μέτρων προστασίας αυτών  των επιχειρήσεων και των εργαζομένων .

Προηγούμενο άρθρο Δημόσιες τοιχογραφίες από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο Aκολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Αγναντερού