Ειδήσεις

ΕΒΕ: Μέτρα στήριξης των επιστημόνων επαγγελματιών


Μέτρα στήριξης των επιστημόνων επαγγελματιών ζητάει από τους αρμόδιους Υπουργούς το Επιμελητήριο Καρδίτσας. Μεταξύ άλλων, στην επιστολή αναφέρονται τα εξής:

«Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου έχει γίνει αποδέκτης πολλών παραπόνων από τα φροντιστήρια ξένων γλωσσών ότι μετά από 2 μήνες και 8 ημέρες αναστολής της λειτουργίας τους επαναλειτουργούν και ενώ αυτό το άνοιγμα θα έπρεπε να τους χαροποιεί, οι προϋποθέσεις υπό τις οποίες καλούνται να λειτουργήσουν τις επιχειρήσεις τους δημιουργεί επιπλέον προβλήματα.

Ανοίγουν με το 25% του δυναμικού τους δεδομένου ότι οι μαθητές δημοτικού σχολείου δεν επιτρέπονται να πηγαίνουν στα φροντιστήριά τους.

Αυτό σημαίνει ότι μέχρι το τέλος Μαϊου οι επιχειρήσεις τους θα υπολειτουργούν και το προσωπικό τους θα πρέπει να παραμείνει σε αναστολή διότι δεν έχουν αντικείμενο εργασίας.

Για το λόγο αυτό, οι επιχειρήσεις τους θα πρέπει να συμπεριληφθούν στα μέτρα στήριξης Μαϊου και θα πρέπει τουλάχιστον για τον Μαϊο να έχουν επιδότηση ενοικίου καθώς και στήριξη ειδικού σκοπού τόσο για το προσωπικό όσο και για τις επιχειρήσεις.

Ζητάμε την άμεση παρέμβασή σας».

 

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Διαδικτυακά σεμινάρια από τον ΣΘΕΒ για πωλήσεις και ενδυνάμωση προσωπικού
Επόμενο άρθρο Δίκτυο άρδευσης 13 χλμ για τον ΤΟΕΒ Τιτανίου από την Περιφέρεια