Εγγραφές στο Μητρώο Συνταγογράφων Γεωργικών Φαρμάκων


Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής (Δ.Α.Ο.Κ.) Π.Ε. Καρδίτσας, κάνει γνωστό ότι το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (Υπ.Α.Α.Τ.) εξέδωσε την υπ’ αριθμ. 713/9651/27-1-2015 εγκύκλιο, σύμφωνα με την οποία ενημερώνονται τα καταστήματα εμπορίας γεωργικών φαρμάκων και κάθε ενδιαφερόμενος για τη δυνατότητα εγγραφής στο Μητρώο Συνταγογράφων Γεωργικών Φαρμάκων.

Οι ενδιαφερόμενοι πραγματοποιούν την εγγραφή τους μέσω της ιστοσελίδας του Υπ.Α.Α.Τ. www.minagric.gr, όπου επιλέγουν τις «Ψηφιακές Υπηρεσίες» και δημιουργούν λογαριασμό χρήστη στις ψηφιακές υπηρεσίες.

Συμπληρώνουν την «Αίτηση Υποψηφίου Συνταγογράφου Γεωργικών Φαρμάκων» (όλα τα πεδία της φόρμας) και την επισυναπτόμενη υπεύθυνη δήλωση του άρθρου 8 του Ν. 1599/1986.

Ο έλεγχος και η έγκριση ή απόρριψη της αίτησης γίνεται από αρμόδιους υπαλλήλους της Υπηρεσίας μας.

Η ψηφιακή υπηρεσία της έκδοσης συνταγών χρήσης γεωργικών φαρμάκων, η οποία θα εμπεριέχει το Μητρώο Συνταγογράφων, ολοκληρώνεται και πολύ σύντομα θα ανακοινωθεί η έναρξη λειτουργίας της.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Δ.Α.Ο.Κ. Π.Ε. Καρδίτσας, στα τηλέφωνα 24413-55206 και 55243 (αρμόδιοι Γεωπόνοι οι κ.κ. Β. Τσιαχτής και Π. Κουσιάς).

 

Ο Αναπληρωτής Προϊστάμενος της Δ/νσης

 

 

 

Δημήτριος Β. Κωστής

Γεωπόνος

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Καρδίτσα, 05 Φεβρουαρίου 2015

 

 

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Συνεχίζονται οι έλεγχοι της ΓΑΔ Θεσσαλίας - 14 νέες συλλήψεις
Επόμενο άρθρο Πεζοπορία και κοπή πίτας από τον ΕΟΣΚ υπό συνεχή βροχή!