Ειδήσεις

Εγγραφές στο 1ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Καρδίτσας


Συνεχίζονται οι εγγραφές στο 1ο Εσπερινό Επαγγελµατικό Λύκειο Καρδίτσας μέχρι και 12 Σεπτεμβρίου 2016. Η λειτουργία του είναι καθημερινή από Δευτέρα έως και Παρασκευή κατά τις ώρες 17.30 μ.μ  έως 21.00 µ.µ. Το  Επαγγελματικό Λύκειο προσφέρει αναγνωρισµένο απολυτήριο τίτλο της ∆ευτεροβάθµιας Εκπαίδευσης ισότιμο µε το απολυτήριο του Γενικού Λυκείου και επιπλέον παρέχει πτυχίο ειδικότητας µε αναγνωρισμένα από το κράτος επαγγελματικά δικαιώματα.
Οι απόφοιτοι του Εσπερινού Επαγγελματικού Λυκείου έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν, εκτός των επαγγελματικών δικαιωμάτων
που τους παρέχει το πτυχίο τους, είσοδο σε ΤΕΙ, συµµετοχή σε διαγωνισμούς του Δημοσίου, καθώς επίσης και τη δυνατότητα να δημιουργήσουν δική τους επιχείρηση µετά από αναγνωρισμένη επαγγελματική προϋπηρεσία.
Το Εσπερινό Επαγγελµατικό Λύκειο αποτελεί την ιδανική επιλογή και για ενήλικες εργαζόμενους που θέλουν να αποκτήσουν απολυτήριο Λυκείου ή πτυχίο ειδικότητας, να διεκδικήσουν θέση σε Ανώτερη Σχολή, να βελτιώσουν ή να δημιουργήσουν τις θεωρητικές και πρακτικές τους γνώσεις στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία ή να θέσουν τις προϋποθέσεις για τη δημιουργία δικής τους επιχείρησης.

Προηγούμενο άρθρο Μηνιαίος απολογισμός στα θέματα Οδικής Ασφάλειας
Επόμενο άρθρο ΛΙΓΟ ΓΕΛΙΟ