Ειδήσεις

Εγκαίνια του νέου καταστήματος ΄΄Το Μοναστηριακόν΄΄


Ένα ταξίδι στην παράδοση και την απόλαυση προσφέρει το νέο κατάστημα στην Καρδίτσα ΄΄Το Μοναστηριακόν΄΄. Τα εγκαίνια του νέου καταστήματος που τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος έγιναν την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017 στις 7.00 το απόγευμα, παρουσία πλήθους κόσμου που έσπευσαν να στηρίξουν την νέα προσπάθεια και να ευχηθούν καλές δουλειές.

baso-2

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας στον χαιρετισμό του συνεχάρη τον Ηγούμενο της Ιεράς Μονής Κορώνης π. Μεθόδιο, καθώς και όλη την αδελφότητα αλλά και όλους όσους στήριξαν αυτή την προσπάθεια. Εύχομαι και προσεύχομαι είπε, η Χάρις του Θεού να ευλογεί δια των πρεσβειών της Παναγίας Κορώνης και του Αγίου Σεραφείμ αυτή την προσπάθεια που ξεκίνησε πολύ σεμνά και ταπεινά, να προσφέρει στην τοπική κοινωνία και στην ανάπτυξή της, αλλά να βοηθηθεί και η Ιερά Μονή για να συνεχίσει την μακραίωνη ιστορία και παράδοσή της.

baso-4

Στο νέο κατάστημα που βρίσκεται Νικηταρά 1 και Κουμουνδούρου στην Καρδίτσα θα βρείτε όλα τα παραδοσιακά, αγνά προϊόντα της Μονής Κορώνης. Γαλακτοκομικά προϊόντα από την κτηνοτροφική μονάδα του μοναστηριού, όσπρια Ελληνικής παραγωγής από τις εύφορες περιοχές της Θεσσαλίας, αλλαντικά, αφεψήματα, πίτες, γλυκά, και γευστικότατα κρασιά.

Μεράκι και παράδοση συναντιούνται και σας προσφέρουν εντυπωσιακές γεύσεις!

Στην Διεύθυνση του καταστήματος ευχόμαστε καλές δουλειές.

Προηγούμενο άρθρο Κώστας Τσιάρας: Βραδυφλεγής βόμβα το δημογραφικό για το οικονομικό και κοινωνικό οικοδόμημα
Επόμενο άρθρο Γ.Σ. για τον Σύλλογο Φίλων Αγροτικού Λαογραφικού Μουσείου Ιτέας