Ειδήσεις

Εγκαινιάστηκε το νέο Fashion City Outlet στη Θεσσαλία


Λάρισα, 15 Νοεμβρίου 2018 – Η Θεσσαλία απέκτησε πλέον το δικό της outlet, το Fashion City Outlet, στην πόλη της Λάρισας. Το πρώτο εκπτωτικό και ψυχαγωγικό κέντρο της Θεσσαλίας άνοιξε σήμερα, Πέμπτη 15 Νοεμβρίου,τις πόρτες του στο κοινό,παρουσία εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης, διεθνών και τοπικών επιχειρήσεων και πλήθους καταναλωτών.

Το Fashion City Outlet αποτελεί μια νέα επένδυση στη Θεσσαλία, ύψους 9 εκατ. ευρώ, τα οποία διοχετεύτηκαν στην ανακαίνιση των υπαρχουσών εγκαταστάσεων και την ανάπτυξη του νέου εκπτωτικού κέντρου. Αποτελεί εγχείρημα της Sonae Sierra, διεθνούς εταιρείας που ειδικεύεται σε επενδύσεις σε εμπορικά ακίνητα, στην ανάπτυξη και διαχείρισή τους, καθώς και της επενδυτικής εταιρείας ακινήτων Bluehouse, η οποία εισήγαγε στην ελληνική αγορά την εμπειρία των outlets.

Ο κος Θάνος Ευθυμιόπουλος, Managing Director της Sonae Sierra στην Ελλάδα, σχολίασε: «Το νέο μας εγχείρημα θα ωφελήσει πολλαπλώς την οικονομία της Θεσσαλίας, μέσω της αύξησης της εμπορικής κίνησης, της δημιουργίας θέσεων εργασίας και εισοδήματος για τους κατοίκους, της συνεργασίας με τοπικούς επιχειρηματίες. Επιθυμία μας είναι να δημιουργήσουμε ευρύτερες συνέργειες ώστε να μεγιστοποιήσουμε τα οφέλη για την τοπική οικονομία».

Μόλις λίγα λεπτά με το αυτοκίνητο από το κέντρο της Λάρισαςκαι σε λιγότερο από μία ώρα από τον Βόλο, την Καρδίτσα και τα Τρίκαλα,τοFashionCityOutletπροσφέρει μια μοναδική εμπειρία αγορώνμόδας, ηλεκτρονικών ειδών και ψυχαγωγίας, εύκολη πρόσβαση, 1.600 θέσειςπάρκινγκ, καθώς και μια ευρεία γκάμα επιλογών για τους λάτρεις της μόδας, τους φίλους και την οικογένειά τους.

Σε έναν μοντέρνο χώροπερίπου 20.000 τ.μ., το νέο εκπτωτικό κέντρο φιλοξενεί δεκάδες καταστήματανεανικής, γυναικείας και ανδρικής ένδυσης και υπόδησης, αξεσουάρ και καλλυντικών, μεταξύ των οποίων συναντώνται τόσο επώνυμοι οίκοι, όσο και ευρέως δημοφιλείς αλυσίδες.Ορισμένες δε από αυτές, θα είναι διαθέσιμες στη Θεσσαλία για πρώτη φορά.

Ενδεικτικά, οι γυναίκες μπορούν να επιλέξουνρούχα, παπούτσια  και αξεσουάρ των Guess, Attrattivo, Anonima, IngrossoLuna,Kalogirou, Haralas, TsakirisMallas,FratelliPetridi, TheWomen με σήματα όπως Moschino, OceanDrive, AuSoleil, EchoNY και Dondup,και το Lapelγια τις μοναδικές τους εμφανίσεις, ενώ οι άνδρες θα επισκέπτονται τα καταστήματα Brooks Brothers, Man & Manetti, CamelActive, Prince Oliver και MegaEmporio. Επώνυμα ρούχα και αξεσουάρ είναι διαθέσιμα, μεταξύ άλλων, στα καταστήματαTheMenμε σήματα όπως Hugo Boss,MC2 SaintBarth και Berna, καθώςκαι στακαταστήματαTommyHilfigerκαι Clodist,ενώ streetwearεπιλογές προσφέρουν τα καταστήματα Replay, Lee,Wrangler, FunkyBuddha, PopAir, AmericanStars, Staff, Edwards, CottonBankκαιόχιμόνο.Οι λάτρεις των σπορ έχουν να επιλέξουν από μια μεγάλη γκάμα sportswearαπό το κατάστημα SportsCollectionμε σήματα όπωςPUMA, Umbro, Fila, Saucony, Arena, Freddy,καθώς και από το ADMIRAL.Και για τα μικρότερα μέλη της οικογένειας, εταιρείες όπως οι MatouFrance, Kozeeκαι SAM 0-13 διαθέτουν μοναδικά ρούχα και παπούτσια για ξεχωριστές εμφανίσεις.Oι επισκέπτες μπορούν, παράλληλα, να προμηθεύονται τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς απότα καταστήματα φυσικών καλλυντικών FreshLine και RegenisOrganicProducts, καθώς και αρώματα από το 43 Blue Perfume.

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Μέρες Παραμυθιού από 26-29 Δεκεμβρίου στον Μύλο Ξωτικών
Επόμενο άρθρο Ποια είναι η Star Thessalia 2018;