Εγκρίθηκε προς ενίσχυση στο «LEADER» η επενδυτική πρόταση της ΕΣΕΚ


Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της αξιολόγησης των αιτήσεων που υποβλήθηκαν στο «LEADER», εγκρίθηκε προς ενίσχυση η επενδυτική πρόταση της Ενεργειακής Συνεταιριστικής Εταιρίας Καρδίτσας (ΕΣΕΚ) και συγκεκριμένα το «Εργοστάσιο Παραγωγής Στερεών Καυσίμων από Ξύλο» συνολικού προϋπολογισμού 498.000€ με ποσοστό ενίσχυσης 50%. Το εργοστάσιο θα εγκατασταθεί στο Δ.Δ. Αγιοπηγής, σε κτίριο επιφάνειας 496τμ. Αντικείμενο της μονάδας είναι η παραλαβή βιομάζας και η κατάλληλη επεξεργασία της για την παραγωγή μπρικέτας & πελλέτας ξύλου με συγκεκριμένες και σταθερές ιδιότητες καθώς και η προώθηση της στην τοπική αγορά.

Η έγκριση του επενδυτικού σχεδίου αποτελεί επιβράβευση της επίμονης και επίπονης προσπάθειας που κατέβαλε το Διοικητικό Συμβούλιο για τον σχεδιασμό και την έναρξη της πρώτης φάσης του επενδυτικού σχεδίου. Ταυτόχρονα ολοκληρώνεται η θητεία του παρόντος Διοικητικού Συμβουλίου γι’ αυτό καλούνται τα μέλη του Συνεταιρισμού, σύμφωνα με τον Νόμο και το Καταστατικό, σε Γενική Συνέλευση την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Καρδίτσας, Ηρώων Πολυτεχνείου 3 – 3ος όροφος και ώρα 10:30 π.μ. για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα:

1. Ενημέρωση για την πορεία της εταιρίας- απολογισμός του Δ.Σ. της ΕΣΕΚ

2. Εκλογές για την ανάδειξη 9μελούς Διοικητικού Συμβουλίου και 3μελούς Εποπτικού Συμβουλίου.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί οριστικά χωρίς να σταλεί άλλη πρόσκληση την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014 την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο.

Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για το Διοικητικό και το Εποπτικό Συμβούλιο της ΕΣΕΚ, να το δηλώσουν εγκαίρως στα γραφεία της ΑΝ.ΚΑ., Μεγ. Αλεξάνδρου 34 – Καρδίτσα, με την υποβολή γραπτής αίτησης μέχρι την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014, ήτοι τρεις (3) εργάσιμες ημέρες προ της πρώτης Έκτακτης Εκλογικής Γενικής Συνέλευσης, όπως προβλέπει το καταστατικό.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Απόστολος Κανδύλας

Πρόεδρος

Προηγούμενο άρθρο Κοπή πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας των κατηχητικών σχολείων Σοφάδων
Επόμενο άρθρο Με 3 ευρώ κέρδος 6.040,10 ευρώ