Εθελοντική αιμοδοσία την Πέμπτη 2 Ιουνίου


 Με σύνθημα ΔΩΣΕ ΑΙΜΑ-ΔΩΣΕ ΖΩΗ ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Παλαμά σε συνεργασία με το τμήμα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Καρδίτσας οργανώνει την 8η εθελοντική αιμοδοσία την Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011 στο Κέντρο Υγείας Παλαμά και ώρα 9 π.μ.- 1μ.μ..

  Όσοι θέλουν να γίνουν εθελοντές αιμοδότες και μέλη του συλλόγου μπορούν να συμμετέχουν. Ο Σύλλογος είναι για όλους τους δημότες. Τα μέλη του Συλλόγου θα εφοδιαστούν με κάρτα αιμοδότη και θα έχουν τη δυνατότητα να καλύψουν την ανάγκη για αίμα για οποιονδήποτε θέλουν να βοηθήσουν. Επίσης όσα μέλη δεν πήραν τις κάρτες θα τις παραλάβουν την ημέρα της αιμοδοσίας.

 Δυστυχώς οι ανάγκες σε αίμα είναι αυξημένες και πολλοί συντοπίτες μας βρίσκονται πολλές φορές στη δύσκολη θέση να μη μπορούν να βρουν.

Η αιμοδοσία είναι τελείως ανώδυνη, διαρκεί λίγα λεπτά της ώρας και ο φόβος είναι αδικαιολόγητος.

Καλούνται όλοι όσοι μπορούν να δώσουν αίμα να προσέλθουν και να στηρίξουν την προσπάθεια που γίνεται.

Ο Σύλλογος  είναι πάντα στο πλευρό κάθε συνανθρώπου μας που έχει ανάγκη. (τηλ.: 6974430797, 6977995067, 6974978776)  

Το αίμα ούτε παράγεται, ούτε αγοράζεται. Μόνο προσφέρεται.

Είναι ζήτημα ζωής, είναι ζήτημα τιμής.                                                                               Κάθε οικογένεια κι ένας αιμοδότης.                                                                                         Μην περιμένεις πρώτα να χρειαστείς αίμα.                                                                           ΓΙΝΕ  ΤΩΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΑΙΜΟΔΟΤΗΣ

  

Προηγούμενο άρθρο Με επιτυχία τα «Καπατσίνια»
Επόμενο άρθρο Στους τραπεζικούς λογαριασμούς των παραγωγών κρατικές οικονομικές ενισχύσεις ( ΠΣΕΑ) ύψους 1,7 εκατ.ευρώ από τον ΕΛ.Γ.Α.