Ειδήσεις

Εθιμοτυπική επίσκεψη του νέου Διευθυντού της Βθμιας στον Μητροπολίτη μας


Την Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020, στο Επισκοπείο της Ιεράς μας Μητροπόλεως, πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένη συνάντηση του Διευθυντή Δευτεροβαθμίου Εκπαιδεύσεως Καρδίτσης κ. Σωκράτους Παππά με το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ.κ. Τιμόθεο.

  Ο κ. Παππάς, με την ανάληψη των νέων του καθηκόντων ως Διευθυντού της Δευτεροβαθμίου Εκπαιδεύσεως, αφού πρωτίστως ζήτησε και πήρε την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη, συζήτησε μαζί του θέματα που άπτονται τόσο εκπαιδευτικών όσο και εκκλησιαστικών ενδιαφερόντων.

  Από την πλευρά του ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στον κ. Παππά μια καλή και δημιουργική χρονιά με υγιεία και ευημερία για τον ίδιο προσωπικά, αλλά και για το σύνολο των εκπαιδευτικών, των μαθητών και των οικογενειών τους.

  Παράλληλα δεσμεύτηκε για την αμέριστη συνδρομή τόσο του ίδιου όσο και του τοπικού κλήρου στην ευόδωση κάθε στόχου που αποσκοπεί στη βελτίωση της ποιότητας της εκπαίδευσης, πάντα δίπλα στη νεολαία μας που επιβάλλεται να έχει, ειδικά αυτή την εποχή, τη στήριξη και τη συμπαράσταση όλων μας.

  Η συνάντηση των δύο ανδρών επισφραγίστηκε με την υπόσχεση για συνεχή επικοινωνία και συνεργασία καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς.

 

Προηγούμενο άρθρο Φέτος το Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του Οδηγητή θα είναι… αλλιώς!
Επόμενο άρθρο Η δράση της Αντιδημαρχίας Καρδίτσας Ευπαθών Ομάδων για τον μήνα Αύγουστο