Εκδήλωση για την Οδική Ασφάλεια από την ΑΛΑΜΑΠ στο Δ.Ταμασίου


Η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Ανάβρας και Περιχώρων Ν. Καρδίτσας (ΑΛΑΜΑΠ) μετά από 21 χρόνια της μακρόχρονης πορείας της στα αθλητικά δρώμενα του μηχανοκίνητου αθλητισμού διοργανώνοντας πολλούς μεγάλους και αξιόλογους αγώνες πανελληνίου πρωταθλήματος κυπέλλου και επάθλου που την καταξίωσαν μία από τις καλύτερες επαρχιακές λέσχες στο πανελλήνιο.

Η ΑΛΑΜΑΠ με τις παραπάνω διοργανώσεις έχει συμβάλλει στα μέγιστα για την τουριστική προβολή της όμορφης περιοχής του Ν. Καρδίτσας.

Φέτος η ΑΛΑΜΑΠ σε συνδυασμό με τη χρονιά που διανύουμε σαν έτος οδικής αγωγής σεβόμενη τον άνθρωπο και την αξία ζωής θα οργανώσει  πολλές και ποικίλες εκδηλώσεις ώστε να ευαισθητοποιήσει την κοινωνία και ιδιαίτερα τους νέους μας να μην έχουν συμμετοχή δυστυχώς στα πολλά τροχαία ατυχήματα των κακών ελληνικών δρόμων στα οποία όμως ευθύνη έχουμε εμείς οι μεγάλοι κακοί πολίτες.

Η ΑΛΑΜΑΠ διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία δύο εκδηλώσεις τη Δευτέρα 16 Μαρτίου με θέμα «Οδική Ασφάλεια και κυκλοφοριακή διαπαιδαγώγηση» στα Δημοτικά Σχολεία Ανάβρας και Λεονταρίου του Δήμου Ταμασίου  με ομιλητή έναν καταξιωμένο αξιωματικό τον Διοικητή του τμήματος Τροχαίας Καρδίτσας κ. Θωμά Καρανάσιο.

Στην επιτυχημένη εκδήλωση συμβάλλανε οι Διευθυντές των Δημοτικών Σχολείων Ανάβρας κ. Γαννιάς Απόστολος και Λεονταρίου κ. Φράγκος Δημήτριος καθώς και η Αστυνομική Δ/νση Καρδίτσας και ο Δήμος Ταμασίου.

 Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Ταμασίου κ. Αλεξόπουλος Βασίλειος και Τσιλομήτρος Απόστολος και ο Πρόεδρος του Τ.Σ. Ανάβρας κ. Αλεξόπουλος Κων/νος.

Θα ακολουθήσει παρόμοια εκδήλωση στο Γυμνάσιο – Λύκειο Λεονταρίου τις επόμενες ημέρες.

Για την ΑΛΑΜΑΠ

Ο Πρόεδρος

Καραντάνας Γιάννης

Προηγούμενο άρθρο Γηρατειά...
Επόμενο άρθρο Άριστες εντυπώσεις από τη χορευτική ομάδα 1ου ΕΠΑΛ Σοφάδων