Εκδήλωση για τη λήξη του Σχολικού έτους στη Ματαράγκα


Μία πολύ όμορφη Τελετή λήξης του Σχολικού έτους πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του δημοτικού σχολείου Ματαράγκας, την Παρασκευή, 12/06/2015.

Την πολύ ωραία εκδήλωση διοργάνωσε ο Σύλλογος Διδασκόντων του Δημοτικού Σχολείου, σε συνεργασία με τα μέλη της μαθητικής κοινότητας του Σχολείου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε στις 9:00 π.μ. και διήρκησε δυόμισι ώρες.

Σε ένα Σχολείο κατάμεστο από την προσέλευση του κόσμου, με μεγάλους πρωταγωνιστές τα παιδιά μας, όλοι μαζί, προσπαθήσαμε να μπούμε στο πνεύμα των καλοκαιρινών διακοπών, και της ξεγνοιασιάς.

Η εκδήλωση περιλάμβανε παιχνίδια σε ανοιχτό χώρο, παιχνίδια σε κλειστό χώρο, αθλοπαιδιές, μουσική, χορό και ατέλειωτο κέφι.

Στη συνέχεια, ο Σύλλογος γονέων, αφού συνεχάρη όλα τα παιδιά για την επιμέλεια, το ήθος και τον σεβασμό τον οποίο είχαν κατά τη διάρκεια όλης της σχολικής χρονιάς, απένειμε στα παιδία της έκτης δημοτικού αναμνηστικές πλακέτες ενθύμια.

Ο Σύλλογος Γονέων ευχαρίστησε την Σχολική Σύμβουλο η οποία και παρεβρέθηκε στη εκδήλωση, επίσης ευχαρίστησε θερμά τον Διευθυντή του Σχολείου κο Δημήτρη Ταξιάρχη για την άριστη συνεργασία κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, συγχαίροντας τον ταυτόχρονα  για την διετής ανανέωση της θητείας του ως διευθυντής στο Δημοτικό Σχολείο Ματαράγκας.

Ειδική μνεία δε έγινε για τον Σύλλογο διδασκόντων τον οποίο και ευχαρίστησε για την όμορφη τελετή την οποία παρουσίασαν, αλλά και να τους συνεχάρη ταυτόχρονα για τον ζήλο, το ύφος και τη συνέπεια την οποία επέδειξαν κατά τη διάρκεια όλης της σχολικής χρονιάς, προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου τόσο μορφωτικές όσο και παιδαγωγικές.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι η συνεργασία μεταξύ Συλλόγου Διδασκόντων, Συλλόγου Γονέων και μαθητών υπήρξε άψογη σε όλα τα επίπεδα, κατά τη διάρκεια όλης της Σχολικής Χρονιάς.

Άλλωστε είμαστε υπέρμαχοι της φιλοσοφίας ότι πρωταγωνιστές μέσα στο σχολείο θα πρέπει να είναι τα παιδιά μας και ο Σύλλογος διδασκόντων.

Τέλος να ευχηθούμε σε δασκάλους, γονείς, παιδιά, την καθαρίστριά μας και στην σχολική τροχονόμο καλή ξεκούραση και καλές διακοπές.

 

Ματαράγκα, 12/06/2015

Εκ του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του

Δημοτικού Σχολείου και του Νηπιαγωγείου Ματαράγκας

 

Προηγούμενο άρθρο Ομιλία Κώστα Τσιάρα στο Συνέδριο «Drinks Conference»
Επόμενο άρθρο ΚΟ Καρδίτσας ΚΚΕ : Οι διαπραγματεύσεις τους δεν είναι για το καλό μας