Ειδήσεις

Εκδήλωση με θέμα «Πολίτες και Δημόσια Διοίκηση» από το ΠΟΤΑΜΙ Καρδίτσας


Όπως είχαμε προαναγγέλλει, με πρωτοβουλία εθελοντών του Ποταμιού και τη στήριξη πολλών δημοκρατών πολιτών της Καρδίτσας, το Σάββατο 9/04 στις 11 το πρωί θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα της ΠΕΔ Θεσσαλίας (Μ.Αλεξάνδρου 34, Καρδίτσα) η εκδήλωση με θέμα: Πολίτες και Δημόσια Διοίκηση.
Κεντρικός εισηγητής της εκδήλωσης θα είναι ο Παναγιώτης Καρκατσούλης, καθηγητής της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και βραβευμένος το 2012 με το «Διεθνές βραβείο Δημόσιας Διοίκησης» από την Αμερικανική Ένωση Δημόσιας Διοίκησης. Στη συνέχεια οι παραβρισκόμενοι με σύντομες τοποθετήσεις θα μπορούν να εκθέσουν τις απόψεις και τις εμπειρίες τους ή να κάνουν ερωτήσεις στους διάφορους αντιπροσώπους δημόσιων φορέων που θα παραβρίσκονται έτσι ώστε να εμβαθύνουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τόσο τα δικαιώματα όσο και τις υποχρεώσεις των πολιτών στις σχέσεις τους με τη δημόσια διοίκηση.
Είναι κοινή πεποίθηση όλων ότι είναι πολλά αυτά που πρέπει να αλλάξουν στην αμφίδρομη σχέση πολιτών κράτους και σαν πολιτικός φορέας Το Ποτάμι θεωρεί αυτή της Δημόσια διοίκησης μία από τις πρωταρχικές και επείγουσες μεταρρυθμίσεις. Όμως αυτή μας η συνάντηση δεν επιδιώκουμε να είναι στενά κομματική, είναι ανοιχτή σε όλους του πολίτες που θέλουν να μάθουν για τα δικαιώματά τους και τους φορείς που θέλουν να επικοινωνήσουν τις δικές τους ανάγκες, ώστε, στα σημερινά πλαίσια και την ισχύουσα νομοθεσία να καλυτερέψουμε τις σχέσεις μας.
Η πόλη μας είναι μικρή και μόνο το γεγονός ότι θα βρεθούμε και θα ανταλλάξουμε απόψεις μπορεί να δημιουργήσει ένα θετικό κλίμα για αμοιβαία κατανόηση. Θεωρούμε λοιπόν την παρουσία σας πολύτιμη για την καλύτερη δυνατή προσέγγιση του θέματος.

Προηγούμενο άρθρο Μαρτούλια κυνήγησαν οι Μανιταρόφιλοι Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο ΛΙΓΟ ΓΕΛΙΟ