Εκδήλωση προς τιμήν της Μητέρας από το σύλλογο Γυναικών Παλαμά


 Με ιδιαίτερο τρόπο τίμησε ο Σύλλογος Γυναικών Παλαμά, το αιώνιο σύμβολο αγάπης και προσφοράς, τη μορφή της ΜΗΤΕΡΑΣ, στη γιορτή της, την Κυριακή 8 Μαΐου.

 Στο εξωκλήσι της Μεταμόρφωσης του Σωτήρα, στη Μεταμόρφωση, έγινε παράκληση υπέρ υγείας και επιτυχίας των παιδιών, με τη συμμετοχή των μελλών και φίλων του συλλόγου, καθώς και τη συμμετοχή των Συλλόγων Γυναικών Φύλλου, Ιτέας και Σελλάνων.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε εκδήλωση, που διοργάνωσε το Δ.Σ., στο κατάστημα που βρίσκεται στον περίβολο της εκκλησίας, με ομιλίες, ποιήματα, πολλές ευχές και χίλια συναισθήματα, περνώντας μηνύματα αγάπης και προσφοράς, σαν αυτά που δίνει η μάνα κάθε στιγμή και όχι μόνο τη 2η Κυριακή του Μάη.

Το Δ.Σ. ευχαριστεί θερμά, τη Δημοτική Αρχή Παλαμά για τη διάθεση του λεωφορείου στη μετακίνηση των μελών και για την προσφορά των γλυκών στην εκδήλωση, τον πατέρα Γεώργιο Αλεξανδρή που τέλεσε την παράκληση, την εκκλησιαστική επιτροπή του ναού για τη φιλοξενία που μας πρόσφερε, τα Δ.Σ. των Συλλόγων Γυναικών Φύλλου, Ιτέας  και Σελλάνων για τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση και όλες τις φίλες και τα μέλη του συλλόγου, που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Προηγούμενο άρθρο Τους μαθητές του 1ου και 12ου δημοτικού σχολείου Καρδίτσας συνάντησαν στη βουλή οι Σ. Ταλιαδούρος και Μ. Θεοχάρη
Επόμενο άρθρο ΔΗΜΟΠΡΑΤΕΙΤΑΙ Η ΥΔΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΤ. ΠΛΕΥΡΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΜΝΗ ΣΜΟΚΟΒΟΥ