Εκδηλώσεις για τα 50 χρόνια του ελληνικού τμήματος ΙΡΑ


Στα πλαίσια των εορτασμών για τα 50 χρόνια του ελληνικού εθνικού τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (Ι.Ρ.Α.), η τοπική διοίκηση Καρδίτσας πραγματοποιεί τη Δευτέρα 29 Ιουνίου δύο σημαντικές εκδηλώσεις.

Αρχικά, το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η 2η εθελοντική τακτική αιμοδοσία των μελών και φίλων της τ.δ. Καρδίτσας, στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου. Με τρεις αιμοδοσίες κάθε χρόνο και με σταθερά αυξανόμενο αριθμό εθελοντών αιμοδοτών, η ΙΡΑ Καρδίτσας συμβάλλει στις μεγάλες ανάγκες που υπάρχουν στη χώρα μας, ειδικά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Στη συνέχεια και ώρα 19:30’, στον Ιερό Ναό Αγ. Αναργύρων Κρανιάς θα τελεστεί όπως κάθε χρόνο αρτοκλασία προς τιμή του Απ. Παύλου, προστάτη του ελληνικού τμήματος ΙΡΑ, από κοινού με την τ.δ. Τρικάλων. Μετά το πέρας θα παρατεθεί μικρή δεξίωση σε όλους τους παρευρισκόμενους, με τη συνεργασία του εκκλησιαστικού συμβουλίου του Ναού.

Καλούμε όλα τα μέλη και τους φίλους μας, μαζί με τις οικογένειες τους, να λάβουν μέρος στις εκδηλώσεις και να γιορτάσουν μαζί μας για το ελληνικό εθνικό τμήμα ΙΡΑ, που κλείνει μισό αιώνα ζωής.

 

Servo per amikeco’ – ‘Υπηρετώ δια της Φιλίας’

Για το Δ.Σ.

                             Ο Πρόεδρος                                                                Ο Γεν. Γραμματέας

Γεώργιος Ζαρχανής                                                          Νικόλαος Γούσιας

Προηγούμενο άρθρο ΝΟΔΕ Καρδίτσας: Μένουμε Ευρώπη, την Κυριακή λέμε «ΝΑΙ»!!!
Επόμενο άρθρο Δεκάδες αθλητές απ’όλη την Ελλάδα στον Καραϊσκάκειο Δρόμο στο Μαυρομμάτι