Εκδηλώσεις Δημοτικού Ωδείου Μουζακίου – Καλοκαίρι 2015


Το Δημοτικό Ωδείο Μουζακίου από την ίδρυσή του, επιδεικνύει ένα σημαντικό έργο παρεμβαίνοντας στα πολιτιστικά και κοινωνικά δρώμενα της ευρύτερης περιοχής μας. Με ένα άρτια οργανωμένο πρόγραμμα σπουδών καθώς και υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικό προσωπικό, παρέχει ολόπλευρη μουσική μόρφωση και προσπαθεί να ανταποκριθεί στην ουσιαστική καλλιέργεια των παιδιών. Οι σπουδαστές που παρακολουθούν μαθήματα στο ωδείο μας, έχουν τη δυνατότητα να αναπτύξουν το ταλέντο τους, να αποκτήσουν μια ολοκληρωμένη μουσική παιδεία, καθώς και τις βάσεις για επαγγελματική σταδιοδρομία.

 

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, με το πέρας της σχολικής χρονιάς, σας καλούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας στις ποικίλες μουσικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιήσουμε.

 

Την Τρίτη 9 Ιουνίου 2015  στις 18:30 μμ στο «Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μουζακίου» οι σπουδαστές του ωδείου, θα μας προσφέρουν μια μουσική επίδειξη βασισμένη στο όργανο διδασκαλίας τους, εκτελώντας  ρεπερτόριο ανάλογο των σπουδών και της ηλικίας τους.

 

Την Κυριακή 14 Ιουνίου 2015 στις 19:30 μμ στο «Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μουζακίου» θα παρουσιαστούν τα Μουσικά Σύνολα του ωδείου, με ένα πρόγραμμα – αφιέρωμα στο Μάνο Χατζιδάκι, για τα είκοσι χρόνια από το θάνατό του.

 

ΤO Σάββατο 20 Ιουνίου 2015 στις 17:00 μμ θα πραγματοποιηθούν οι τελικές εξετάσεις των πτυχίων «Αρμονίας» στο χώρο του ωδείου και στις 20:00 μμ την ίδια μέρα, στο «Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μουζακίου» το Δημοτικό Ωδείο διοργανώνει  ρεσιτάλ του σπουδαστή και  υποψηφίου Πτυχίου Βιολιού, Ρουσιαμάνη Φίλιππου.

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Ιερατικό Σχολείο Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Μια ξεχωριστή βραδιά από καθηγητές του Μουσικού Σχολείου Καρδίτσας