Ειδήσεις

Εκδηλώσεις Καραϊσκάκεια 2017 στην Κυψέλη


Μια όμορφη βραδιά με άξονα το πολιτισμό και τη φιλία που μέσα από αυτόν δημιουργείται διοργάνωσε ο Μορφωτικός Σύλλογος Κυψέλης την Κυριακή το βράδυ στην πλατεία του τοπικού Διαμερίσματος Κυψέλης.

Προσκεκλημένο ήταν το φολκλορικό χορευτικό σύνολο “HAJDUK STANKO” από τη Ρωσία που βρίσκεται στην πόλη της Καρδίτσας και συμμετέχει στο διεθνές φεστιβάλ «Καραϊσκάκεια».

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με χορούς της περιοχής μας αλλά και της Μικράς Ασίας που απέδωσαν τα παιδικά χορευτικά τμήματα του Συλλόγου.

Ο Σύλλογος θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους παρευρέθηκαν και συνέβαλαν να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση αυτή. Επίσης θέλει να συγχαρεί όλους τους χορευτές και να ευχηθεί σ’ αυτούς και τις οικογένειες τους καλό καλοκαίρι.

Η επόμενη εκδήλωση του Συλλόγου είναι η γιορτή πίτας και γλυκού που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Ιουλίου στην πλατεία του Δημοτικού Διαμερίσματος Κυψέλης του Δήμου Σοφάδων.

 

Προηγούμενο άρθρο Σεμινάριο για τον ενεργό πολίτη από το ΚΠΕ Μουζακίου
Επόμενο άρθρο Κ. Αγοραστός: Με ποιο προσωπικό θα αναλάβουν οι Περιφέρειες τη χορήγηση άδειας διεξαγωγής αθλητικών συναντήσεων;