Εκδηλώσεις στο Λαογραφικό Μουσείο Ιτέας στο πλαίσιο της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων


Ο Δήμος Παλαμά συμμετέχοντας στον φετινό εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων, που είναι την Δευτέρα 18 Μαΐου, διοργανώνει ξεναγήσεις και μία μουσική εκδήλωση στους χώρους του Λαογραφικού Μουσείου Ιτέας.

Συγκεκριμένα το Λαογραφικό Μουσείο θα είναι ανοικτό, για επισκέψεις σε Σχολεία, Συλλόγους ή ομάδες ατόμων από το πρωί της Δευτέρας 18 Μαΐου μέχρι αργά το βράδυ. Στις 21.00 στον αύλειο χώρο του Μουσείου θα πραγματοποιηθεί μουσική εκδήλωση με το μουσικό σχήμα “Χρόες”. Η ομάδα Χρόες δημιουργήθηκε στην Καρδίτσα το 2004 και από τότε έχει μια σημαντική παρουσία στα δρώμενα της πόλης αλλά και της ευρύτερης περιοχής, παράγοντας μουσικό πολιτισμό. Σε κάθε εμφάνισή της πραγματοποιείται ένα μουσικό ταξίδι….εκ βαθέων, κάτι που χαρακτηρίζει τόσο το ρεπερτόριό της όσο και τον τρόπο που το προσεγγίζει. Τα μέλη της ομάδας είναι: Χριστίνα Γρηγορίου: βιολί, Χρήστος Διαμαντής: κιθάρα & μαντολίνο, Αναστασία Μαρκαντώνη: τραγούδι, Γιάννης Μπάτρας: πιάνο & ενορχηστρώσεις.

Η είσοδος στο Μουσείο και στην μουσική εκδήλωση θα είναι ελεύθερη για όλους…

Προηγούμενο άρθρο Κοινή δήλωση των βουλευτών Καρδίτσας του ΣΥΡΙΖΑ για το αφορολόγητο των επιδοτήσεων και τις αποζημιώσεις αγροτών
Επόμενο άρθρο Ευχές Σκόνδρα στους μαθητές για τις πανελλαδικές εξετάσεις