Εκδηλώσεις στο 7ο Γυμνάσιο Καρδίτσας για την Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού


Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014 στο 7ο Γυμνάσιο οι εκδηλώσεις για την πανελλήνια ημέρα Σχολικού Αθλητισμού.

Στην αρχή των εκδηλώσεων  χαιρετισμό απηύθυνε  ο Διευθυντής του σχολείου κ. Καραγιάννης Νικόλαος.

Στη συνέχεια ακολούθησε προβολή Video που ετοίμασε η εκπαιδευτικός του σχολείου κ. Παϊζάνου Μυρτώ  σε σχέση με τον αθλητισμό και το ρατσισμό όπως και τραγούδια από τη χορωδία του σχολείου με την καθηγήτρια μουσικής κ. Νασιώκα Ευθαλία. Ακολούθησαν  οι τελικοί αγώνες πινγκ-πονγκ που οργάνωσε η γυμνάστρια του σχολείου κ. Πούλιου Σπυριδούλα.

Αμέσως μετά έγινε ενημέρωση και συζήτηση με διάφορες δραστηριότητες  από τους εκπαιδευτικούς του σχολείου.

Τέλος , όλο το σχολείο μετέβη στο γήπεδο της Νίκης Καμινάδων όπου πραγματοποιήθηκε ποδοσφαιρικός αγώνας με την επίβλεψη των γυμναστών του σχολείου κ Πούλιου Σπυριδούλας και Καρακαντά Γεωργίου.

Στο γήπεδο παρευρέθησαν και οι ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης Καρδίτσας κ.κ: Αδαμόπουλος Π, Γεωργαντζας Π. και Μπιτέλης Γ τους οποίους και ευχαριστούμε πολύ. Οι μαθητές συνομίλησαν με τους ποδοσφαιριστές και συμβολικά οι παίχτες της Αναγέννησης έπαιξαν για λίγο με τους μαθητές.

Στις εκδηλώσεις παρευρέθηκε ο Σχολικός Σύμβουλος Φυσικής Αγωγής κ. Μέλλος Βασίλειος τον οποίο και ευχαριστούμε.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη Διοίκηση της ομάδας της Νίκης Καμινάδων για την ευγενική παραχώρηση του γηπέδου στους μαθητές μας.

Να ευχαριστήσουμε επίσης τη Διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης Καρδίτσας που έδωσαν μια διαφορετική νότα στις εκδηλώσεις μας

 

Από τη Διεύθυνση και το Σύλλογο Καθηγητών του 7ου Γυμνασίου Καρδίτσας

Προηγούμενο άρθρο Ποντιακή λύρα, γκάϊντα και παραδοσιακό βιολί στο Ωδείο Ευθυμιάδη
Επόμενο άρθρο Εκκλησιαστικά νέα