Εκκλησιαστικά νέα


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος, την Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 11:00΄ π.μ., μετέβη στην Ιτέα, όπου και παρέστη στις δράσεις εθελοντισμού και αιμοδοσίας που διοργάνωσε η Αρχιερατική περιφέρεια Φύλλου.
Ακολούθως και ώρα 12:30΄μ.μ., τέλεσε τον επίσημο Αγιασμό του «Σπιτιού Αγάπης» Αγναντερού Αρχιερατικής περιφερείας Σελλάνων.
Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 7:00΄ μ.μ., παραμονή της εορτής των αγίων μαρτύρων Σοφίας, Αγάπης, Πίστεως καὶ Ελπίδος, χοροστάτησε στον πανηγυρικό Εσπερινό θα τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας στα Πυργάκια Φαρσάλων.
Την Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014, ανήμερα της εορτής, θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίων Σοφίας, Σπυρίδωνος και Ιωάννου Χρυσοστόμου Καρδίτσης.
Εν συνεχεία και ώρα 11:30΄ π.μ., θα πραγματοποιήσει εθιμοτυπική επίσκεψη στο Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκαταστάσεως «ΟΛΥΜΠΙΟΝ», το οποίο ευρίσκεται στο Αγναντερό Καρδίτσης.
* * *
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης πρώην Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Κύριλλος, την Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου και ώρα 6:30΄μ.μ., θα χοροστατήσει στον πανηγυρικό Εσπερινό που θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίων Σοφίας, Σπυρίδωνος και Ιωάννου Χρυσοστόμου Καρδίτσης. Τον θείο λόγο θα κηρύξει ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, ιεροκήρυξ της Ιεράς Μητροπόλεώς μας.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

 

Προηγούμενο άρθρο 44 οι εκθέτες της 14ης Οικολογικής Γιορτής Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Γάλα και φρούτα στα σχολεία ζητά ο Σπ. Ταλιαδούρος μέσω ευρωπαϊκών προγραμμάτων