Εκκλησιαστικά νέα


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015 και ώρα 7:00΄μ.μ., θα χοροστατήσει στην ακολουθία των Γ΄ Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Σταυρού Καρδίτσης.

Το Σάββατο 14 Μαρτίου 2015, θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Καππαδοκικού.

Την Κυριακή 15 Μαρτίου 2015 (Κυριακή Γ΄ Νηστειών-Σταυροπροσκυνήσεως), θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Μαυρομματίου.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 6:00΄μ.μ., θα χοροστατήσει στον Δ΄ Κατανυκτικό Εσπερινό που θα τελεσθεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης. Κατόπιν και στα πλαίσια των εσπερινών κηρυγμάτων, θα πραγματοποιήσει την καθιερωμένη ομιλία του.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Κυριακός Τσολάκης, ιεροκήρυξ της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, την Κυριακή 15 Μαρτίου και ώρα 5:00΄μ.μ., θα τελέσει τον Δ΄ Κατανυκτικό Εσπερινό και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Ρουμ Παλαμά.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, ιεροκήρυξ της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, την Κυριακή, θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

***

Ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Δημήτριος Θεοδωρόπουλος, Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος, την Κυριακή, θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Καρδίτσης.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Προηγούμενο άρθρο Διήμερο αφιέρωμα στην Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας
Επόμενο άρθρο Δράσεις ενάντια στη σχολική βία και τον εκφοβισμό στα 1ο & 12ο δημοτικά σχολεία Καρδίτσας