Εκκλησιαστικά νέα


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, το Σάββατο 30 Μαΐου 2015, θα συλλειτουργήσει μετά των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Σταγών και Μετεώρων κ. Σεραφείμ και Αυλώνος κ. Χριστοδούλου στον Ιερό Ναό Αγίου Σεραφείμ στο Φανάρι, όπου και θα τελεσθεί το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο της κατά σάρκα αδελφής του Μητροπολίτου Σταγών και Μετεώρων κ. Σεραφείμ.

Την Κυριακή 31 Μαΐου 2015, εορτή της Πεντηκοστής, θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας, παραμονή της εορτής του Αγίου Πνεύματος, θα χοροστατήσει στον πανηγυρικό Εσπερινό που θα τελεσθεί στο ιερό εξωκκλήσιο Αγίας Τριάδος Κρανιάς.

Την Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015, ανήμερα της εορτής, θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Πασχαλίτσας.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Κυριακός Τσολάκης, ιεροκήρυξ της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, την Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015, θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Τ.Δ. Αγίας Τριάδος (Μυρίχοβο).

 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Προηγούμενο άρθρο Συστάσεις για την αντιμετώπιση τυχόν ασθενειών σε σιτοκαλλιέργειες
Επόμενο άρθρο Πρώτος τερμάτισε ο Καρδιτσιώτης Αθανασίου Ιωάννης στα ΟΡΣΙΠΠΕΙΑ