Εκκλησιαστικά νέα


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015, παραμονή της εορτής του αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου, θα μεταβεί στην πόλη της Κορίνθου, όπου και θα συγχοροστατήσει στην ακολουθία της ιεράς Αγρυπνίας, επί τη ευκαιρία και των ονομαστηρίων του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κορίνθου κ. Διονυσίου.

***

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ρεντίνης κ. Σεραφείμ, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, το Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015, ανήμερα της εορτής του αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου, προστάτου των Δικαστικών και του Δικαστικού Σώματος, θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

***

Η Ιερά Μητρόπολή μας σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Καρδίτσης ανακοινώνει, ότι το Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 8:00΄ μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης, θα πραγματοποιηθεί ομιλία από την κ. Αθηνά Παπανικολάου, ιατρό γυναικολόγο-μαιευτήρα με θέμα: «HPV-λοίμωξη-Καρκίνος Τραχήλου της Μήτρας».

Σημειωτέον, στον ως άνω Ιερό Ναό θα φιλοξενείται από την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου έως και την Δευτέρα 5 Οκτωβρίου, η τιμία Κάρα του εν αγίοις Πατρός ημών Παρθενίου Επισκόπου Λαμψάκου του Θαυματουργού, ο οποίος είναι προστάτης των καρκινοπαθών.

Ἐ κ τ ῆ ς Ἱ ε ρ ᾶ ς Μ η τ ρ ο π ό λ ε ω ς

Προηγούμενο άρθρο Ολοκληρώθηκε ο 3ος Περιφερειακός αγώνας Γενικής Αεροπορίας στο Δημοτικό Αεροδρόμιο Μυρίνης
Επόμενο άρθρο Σε πλήρη εξέλιξη τα έργα στην Δημοτική Ενότητα Καλλιφωνίου