Εκκλησιαστικά νέα


 

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος θα μεταβεί στην πόλη των Σερρών, κατόπιν προσκλήσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγου, προκειμένου να συμμετάσχει στις εορταστικές και λατρευτικές ακολουθίες επί τη εορτή της φωτοφόρου Συνάξεως των Αγίων ενδόξων Αρχιστρατήγων Μιχαήλ και Γαβριήλ και πασών των επουρανίων Δυνάμεων Ασωμάτων, οι οποίες θα λάβουν χώρα κατά το διήμερον 7 και 8 Νοεμβρίου 2015.

Την Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015, εορτή του αγίου Νεκταρίου Επισκόπου Πενταπόλεως του εν Αιγίνη του Θαυματουργού, θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Καρδίτσης.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ρεντίνης κ. Σεραφείμ, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, το Σάββατο 7 Νοεμβρίου και ώρα 5:30΄μ.μ., παραμονή της εορτής των Συνάξεων Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μιχαήλ και Γαβριήλ, θα χοροστατήσει στον πανηγυρικό Εσπερινό που θα τελεσθεί στον Ιερό Κοιμητηριακό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μοσχολουρίου.

Την Κυριακή 8 Νοεμβρίου και ωρα 5:30΄.μ.μ., παραμονή της εορτής του αγίου Νεκταρίου Επισκόπου Πενταπόλεως του εν Αιγίνη του Θαυματουργού, θα χοροστατήσει στον πανηγυρικό Εσπερινό που θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου (παρεκκλήσιο Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους) Παλαμά.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Η ΕΛΜΕ Καρδίτσας για τις κινητοποιήσεις των μαθητών
Επόμενο άρθρο Δήλωση της Χ. Κατσιαβριά – Σιωροπούλου με αφορμή δημοσιεύματα