Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016 και ώρα 7:00΄μ.μ., θα χοροστατήσει και θα ομιλήσει στην Ακολουθία των Ά Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο, που θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Κοσκινά Παλαμά.

Το Σάββατο 19 Μαρτίου 2016, θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Θεοδώρου του Τήρωνος Δ.Δ. Αγίου Θεοδώρου Καρδίτσης.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Κυριακός Τσολάκης, ιεροκήρυξ της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016 και ώρα 7:00 μ.μ., θα τελέσει την Ακολουθία των Ά Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο και θα ομιλήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Θεοδώρου του Τήρωνος Δ.Δ. Αγίου Θεοδώρου Καρδίτσης.

Το Σάββατο 19 Μαρτίου 2016, θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κέδρου.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016 και ώρα 7:00 μ.μ., θα τελέσει την Ακολουθία των Ά Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο και θα ομιλήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

***

Επίσης, γίνεται γνωστό στους ευσεβείς χριστιανούς ότι την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016 και ώρα 8:30 μ.μ., στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Καρδίτσης τελείται και δευτέρα Ακολουθία των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο.

 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Προηγούμενο άρθρο Εκπαιδευτικές Επισκέψεις στη Βουλή, στο Μουσείο Ακρόπολης και στο Αρχαιολογικό
Επόμενο άρθρο Ά Ακολουθία των Προηγιασμένων Δώρων στην Άμπελο