Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Παρασκευή 1 Απριλίου 2016 και ώρα 6:30΄μ.μ., στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Καρδίτσης θα υποδεχθεί τεμάχιο του Τιμίου Ξύλου εκ της Ιεράς Μονής Σπηλιάς, το οποίο θα κομίσει ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Νεκτάριος Μητρόπουλος.

Ακολούθως και ώρα 7:00 μ.μ., θα τελέσει την Γ΄ Στάση των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Σοφάδων.

Το Σάββατο 2 Απριλίου 2016, θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Καρδίτσης, όπου και θα προβεί στην εις πρεσβύτερον χειροτονία του π. Αθανασίου Αντωνίου.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Κυριακός Τσολάκης, ιεροκήρυξ της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, την Παρασκευή 1 Απριλίου και ώρα 7:00΄μ.μ., θα τελέσει την Γ΄ Στάση των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Μαυρομματίου.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, την Παρασκευή 1 Απριλίου και ώρα 7:00΄μ.μ., θα τελέσει την Γ΄ Στάση των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Θεοδώρου του Στρατηλάτου Αρτεσιανού.

 

 

 

Εκ της Ιεράς Μ

Προηγούμενο άρθρο Ακολουθία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στην Αστρίτσα
Επόμενο άρθρο Αγωνιστικό κάλεσμα της ΠΑΣΕΒΕ για το συλλαλητήριο