Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα


Ο Σεπτός Ποιμενάρχης μας κ. Τιμόθεος, την Δ΄ Κυριακή των Νηστειών 10 Απριλίου 2016 (Κυριακή του Αγίου Ιωάννου της Κλίμακος), θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Λεύκης.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 6:00΄μ.μ., θα χοροστατήσει στον Ε΄ Κατανυκτικό Εσπερινό που θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Καρδίτσης. Ακολούθως θα παρευρεθεί στην εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στον ως άνω ναό, με θέμα: «Το μεγαλύτερο δώρο του Θεού σε μια οικογένεια είναι τα παιδιά. Το μεγαλύτερο δώρο της οικογενείας στα παιδιά είναι ο Θεός. Τι αντίδωρο περιμένει ο Θεός από την οικογένεια για τα παιδιά που τους χάρισε;», την οποία διοργανώνει το Γραφείο Νεότητος της Ιεράς μας Μητροπόλεως. Στην συνάντηση αυτή καλούνται όλοι οι γονείς, που ενδιαφέρονται για τα παιδιά και το μέλλον τους.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Κυριακός Τσολάκης, ιεροκήρυξ της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, την Δ΄ Κυριακή των Νηστειών 10 Απριλίου 2016 (Κυριακή του Αγίου Ιωάννου της Κλίμακος), θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μεταμορφώσεως Παλαμά.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου,  την Δ΄ Κυριακή των Νηστειών 10 Απριλίου 2016 (Κυριακή του Αγίου Ιωάννου της Κλίμακος), θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Προφήτου Ηλιού Ριζοβουνίου.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 6:00΄μ.μ., θα τελέσει τον Ε΄ Κατανυκτικό Εσπερινό και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Παλαμά.

 

 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Προηγούμενο άρθρο ΛΙΓΟ ΓΕΛΙΟ
Επόμενο άρθρο Παρουσίαση παραμυθιού στο ΚΕΠΕΠ