Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, το διήμερο 28 και 29 Ιουνίου 2016, θα μεταβεί στην πόλη της Καβάλας, κατόπιν προσκλήσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Προκοπίου, προκειμένου να συμμετάσχει στις λατρευτικές εκδηλώσεις επί τη μνήμη του αγίου, ενδόξου και πανευφήμου αποστόλου Παύλου.

Την Τετάρτη 29 Ιουνίου και ώρα 7:30΄μ.μ., θα τελέσει τον Πανηγυρικό Εσπερινό στην Ιερά Μονή Δώδεκα Αποστόλων Κόκκινης Εκκλησιάς.

Την Πέμπτη 30 Ιουνίου, θα τελέσει την Θεία Λειτουργία και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Δώδεκα Αποστόλων Μπελοκομίτη.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Τρίτη 28 Ιουνίου 2016 και ώρα 7:00΄μ.μ., θα τελέσει τον Πανηγυρικό Εσπερινό και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό των αγίων, ενδόξων και πανευφήμων αποστόλων Πέτρου και Παύλου Αγναντερού.

Την Τετάρτη 29 Ιουνίου, θα τελέσει την Θεία Λειτουργία και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό των αγίων, ενδόξων και πανευφήμων αποστόλων Πέτρου και Παύλου Καππά.

Το εσπέρας της ίδιας ημέρας και ώρα 7:30΄μ.μ., θα τελέσει τον Πανηγυρικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό Δώδεκα Αποστόλων της εξωτερικής ιεραποστολής  Καρδίτσης στην Πορτίτσα.

Την Πέμπτη 30 Ιουνίου, θα τελέσει την Θεία Λειτουργία και θα ομιλήσει στην Ιερά Μονή Δώδεκα Αποστόλων Κόκκινης Εκκλησιάς.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Κυριακός Τσολάκης, Ιεροκήρυξ της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016, θα τελέσει την Θεία Λειτουργία και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό των αγίων, ενδόξων και πανευφήμων αποστόλων Πέτρου και Παύλου Αγναντερού.

Την Πέμπτη 30 Ιουνίου, θα τελέσει την Θεία Λειτουργία και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Δώδεκα Αποστόλων Πύργου Ιθώμης.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Προηγούμενο άρθρο ΛΙΓΟ ΓΕΛΙΟ
Επόμενο άρθρο Κυριακή των Αγίων Πάντων στα Γρεβενά