Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, το Σάββατο 23 Ιουλίου 2016, θα μεταβεί στην πόλη των Αθηνών, όπου θα συμμετάσχει στο μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του μακαριστού πατρός του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κυρίλλου, το οποίο θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Αμαρουσίου.

Την Κυριακή 24 Ιουλίου 2016, θα συμμετάσχει στις λατρευτικές εκδηλώσεις επί τη ιερά μνήμη του αγίου Απολογητού Αθηναγόρου, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Ιλίου. Την αυτή ημέρα άγει τα ονομαστήριά του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας.

Την Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016 και ώρα 7:30΄μ.μ., θα χοροστατήσει στον πανηγυρικό Εσπερινό επί τη ιερά μνήμη της αγίας και ενδόξου Οσιομάρτυρος Παρασκευής και θα ομιλήσει στον ομώνυμο Ιερό Ναό στην πόλη των Φαρσάλων.

Την Τρίτη 26 Ιουλίου 2016, ανήμερα της εορτής της αγίας, θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Λεονταρίου.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Κυριακή 24 Ιουλίου, θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στην Ιερά Μονή Κορώνης.

Την Δευτέρα 25 Ιουλίου και ώρα 7:30΄μ.μ., θα τελέσει τον πανηγυρικό Εσπερινό επί τη ιερά μνήμη της αγίας και ενδόξου Οσιομάρτυρος Παρασκευής και θα ομιλήσει στον ομώνυμο Ιερό Ναό στην πόλη των Σοφάδων.

Την Τρίτη 26 Ιουλίου 2016, ανήμερα της εορτής της αγίας, θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Καρδίτσης.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Κυριακός Τσολάκης, Ιεροκήρυξ της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Δευτέρα 25 Ιουλίου και ώρα 7:30΄μ.μ., θα τελέσει τον πανηγυρικό Εσπερινό και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Καρδίτσης.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

 

Προηγούμενο άρθρο Η Επιτροπή Ειρήνης Ν. Καρδίτσας για τις εξελίξεις στην Τουρκία
Επόμενο άρθρο Πρόγραμμα Δασοπροστασίας από τις Δασικές Υπηρεσίες της Π.Ε Καρδίτσας