Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016, θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Ελληνοπύργου. Το εσπέρας της αυτής ημέρας, θα αναχωρήσει για την πόλη της Κορίνθου, ώστε να μετέχει των λατρευτικών εκδηλώσεων επί τη ιερά μνήμη του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου κατά την οποία άγει τα ονομαστήριά του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος.

Από την Τρίτη 4 έως την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου, θα μεταβεί στην πόλη των Αθηνών για να συμμετάσχει στις εργασίες του Σώματος της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Ρουμ Παλαμά.

Την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, θα τελέσει τον Όρθρο και την Θεία Λειτουργία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης, επί τη ιερά μνήμη του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου, προστάτου των Δικαστικών Λειτουργών.

Την ίδια ημέρα και ώρα 8:00΄μ.μ., θα τελέσει την ιερά Αγρυπνία επί τη ανακομιδή των ιερών Λειψάνων του αγίου και ενδόξου οσιομάρτυρος Νικολάου του εν Βουνέ(αι)νοις, στο ομώνυμο Ιερό Προσκύνημα των Βουνέ(αι)νων.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Κυριακός Τσολάκης, Ιεροκήρυξ της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

 

Ε κ  τ η ς   Ι ε ρ ά ς   Μ η τ ρ ο π ό λ ε ω ς

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Ανακοίνωση αρχαιρεσιών στην ΗΛΑΚΑΤΗ της Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Χρ. Κατσαβριά : Προοπτική για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του ΚΕΦΙΑΠ Καρδίτσας