Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, το διήμερο 18 και 19 Φεβρουαρίου 2017, θα βρίσκεται στην πόλη των Αθηνών προκειμένου να μετάσχει στις λατρευτικές εκδηλώσεις επί τη μνήμη της αγίας και ενδόξου οσιομάρτυρος Φιλοθέης της Αθηναίας στον ομώνυμο Ιερό Ναό του Δήμου Φιλοθέης.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 6:00΄μ.μ., θα πραγματοποιήσει το καθιερωμένο εσπερινό του κήρυγμα με γενικό θέμα: «Ερμηνεία στο κατά Λουκάν άγιον Ευαγγέλιον» στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης. Θα προηγηθεί ιερά Παράκλησις στην Υπεραγία Θεοτόκο (5:30΄μ.μ.).

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Κυριακή της Απόκρεω 19 Φεβρουαρίου, θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Κυριακός Τσολάκης, Ιεροκήρυξ της ιεράς μας Μητροπόλεως, την Κυριακή της Απόκρεω 19 Φεβρουαρίου, θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Σεραφείμ Καρδίτσης.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 5:00΄μ.μ., θα πραγματοποιήσει το καθιερωμένο εσπερινό του κήρυγμα στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Ρουμ Παλαμά. Θα προηγηθεί ιερά Παράκλησις προς την Υπεραγία Θεοτόκο.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Προηγούμενο άρθρο Συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Σύλληψη 40χρονου για μικροποσότητα ηρωίνης και παράβαση του ΚΟΚ