Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017 και ώρα 7:00΄μ.μ., θα χοροστατήσει και θα ομιλήσει στην Ακολουθία των Α΄ Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Παληουρίου.

Το Σάββατο 4 Μαρτίου, θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στο πανηγυρίζον Ιερόν Παρεκκλήσιον Αγίου Θεοδώρου του Τήρωνος Μουζακίου.

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Παρασκευή 3 Μαρτίου και ώρα 7:30΄μ.μ., θα τελέσει την Ακολουθία των Ά Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο και θα ομιλήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Θεοδώρου του Τήρωνος Δ.Δ. Αγίου Θεοδώρου.

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Κυριακός Τσολάκης, Ιεροκήρυξ της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, την Παρασκευή 3 Μαρτίου και ώρα 7:00 μ.μ., θα τελέσει την Ακολουθία των Ά Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Μαυροματίου.

Το Σάββατο 4 Μαρτίου, θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στο Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο – Κοιμητηριακό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καρδίτσης.

 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Προηγούμενο άρθρο Στην AgroThessaly συμμετέχει το ΤΕΙ Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο 21ο Συμπόσιο στο Αγρόκτημα Βασιλάκου