Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017 και ώρα 7:00΄μ.μ., θα χοροστατήσει και θα ομιλήσει στην Ακολουθία των Γ΄ Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου του εν Βουνένη Μαυραχάδων.

Ακολούθως, και ώρα 9:00΄μ.μ. θα προεξάρχει της Ιεράς Αγρυπνίας στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Αγναντερού.

Στον ως άνω Ιερό Ναό βρίσκεται προς προσκύνηση η κάρα του αγίου και ενδόξου ιερομάρτυρος Σεραφείμ, αρχιεπισκόπου Φαναρίου και Νεοχωρίου.

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Παρασκευή 17 Μαρτίου και ώρα 4:00΄μ.μ., θα τελέσει την Ακολουθία των Γ΄ Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο και θα ομιλήσει στο ιδιωτικό Ιερό Παρεκκλήσιο Αγίου Κοσμά του Αιτωλού στη θέση «Αγίασμα» Καναλίων.

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Κυριακός Τσολάκης, Ιεροκήρυξ της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, την Παρασκευή 17 Μαρτίου και ώρα 5:00΄μ.μ., θα τελέσει την Ακολουθία των Γ΄ Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο και θα ομιλήσει στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ρεντίνης.

 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Προηγούμενο άρθρο Ημερίδα για τον ΟΣΔΕ στους Σοφάδες
Επόμενο άρθρο Ο Δ. Σοφάδων τιμά τη μνήμη του αγρότη - αγωνιστή Χρήστου Σάλτα