Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Κυριακή 28 Μαΐου 2017, θα λειτουργήσει στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Κυρίου Λαρίσης και θα τελέσει το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του υποστρατήγου Δημοσθένη Γούλα.

Το εσπέρας της Κυριακής, θα μεταβεί στην πόλη της Βέροιας κατόπιν προσκλήσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος, όπου θα μετάσχει στις λατρευτικές εκδηλώσεις επί τη εορτή της μετακομιδής του ιερού λειψάνου του Αγίου Λουκά του ιατρού, αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως στον ομώνυμο Ναό στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Κυριακή 28 Μαΐου, θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

Το εσπέρας και ώρα 9:00΄μ.μ., θα προστεί της Ιεράς Αγρυπνίας επί τη εορτή της οσίας μητρός ημών Υπομονής στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Καρδίτσης.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Κυριακός Τσολάκης, Ιεροκήρυξ της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Κυριακή 28 Μαΐου, θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στην Ιερά Μονή Παναγίας Φανερωμένης Καλλιφωνίου.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Αναβάλλεται η λαϊκή βραδιά στο Αγναντερό
Επόμενο άρθρο Επιστολή Αντιπεριφερειάρχη Κωστή Νούσιου στον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ