Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, το Σάββατοτο εσπέρας 26 Αυγούστου 2017 και ώρα 7:30΄μ.μ., θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Εσπερινού, επί τη ιερά μνήμη του αγίου και ενδόξου μάρτυρος Φαναρίου του νεοφανούς και θα ομιλήσει στο ομώνυμο Ιερό Παρεκκλήσιο Καρδίτσης.

Την Κυριακή 27 Αυγούστου, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει την Θεία Λειτουργία και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Φανουρίου, μετόχι της Ιεράς Μονής Κοιμήσεως Θεοτόκου Ρεντίνης,στη Ρεντίνα.

Το διήμερο 28 και 29 Αυγούστου, θα μεταβεί στην πόλη της Ξάνθης,κατόπιν προσκλήσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμονος, για να μετάσχει στις λατρευτικές εκδηλώσεις επί τη εορτή της αποτομής της τιμίας κεφαλής του προδρόμου και βαπτιστού Ιωάννου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Τιμίου Προδρόμου Ξάνθης.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, το εσπέρας του Σαββάτου 26 Αυγούστου και ώρα 7:30΄μ.μ., θα τελέσει την ακολουθία του Εσπερινού και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Σοφάδων.

Την Κυριακή 27 Αυγούστου, θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μάρκου.

Το εσπέρας της Δευτέρας 28 Αυγούστου και ώρα 7:30΄μ.μ., θα τελέσει την ακολουθία του Εσπερινού και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου Τ.Κ. Προδρόμου.

Την Τρίτη 29 Αυγούστου, θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον ως άνω Ιερό Ναό.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

 

Προηγούμενο άρθρο Ηλεκτρονικά οι αιτήσεις στα ΙΕΚ
Επόμενο άρθρο 2η Χορευτική Συνάντηση Πολιτισμών στη Θεσσαλική γη