Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 7:00΄μ.μ., επί τη εορτή του Γενεσίου της Υπεραγίας Θεοτόκου, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Εσπερινού και θα ομιλήσει στον ομώνυμο Ιερό Ναό Τ.Κ. Πολυδαμίου Φαρσάλων.

Την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει την Θεία Λειτουργία και θα ομιλήσει στην Ιερά Μονή Παναγίας Κορώνης. Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας θα τελέσει την εις Διάκονον χειροτονία του Μεγαλοσχήμου ΜοναχούΙωσήφ.

 

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου και ώρα 5:00΄μ.μ., θα τελέσει την ακολουθία του Εσπερινού και θα ομιλήσει στην Ιερά Μονή Παναγίας Πελεκητής Καρύτσης Δολόπων.

Την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου, θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στην ως άνω Ιερά Μονή.

 

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Κυριακός Τσολάκης, Ιεροκήρυξ της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου και ώρα7:00΄μ.μ., θα τελέσει την ακολουθία του Εσπερινού και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Γενεσίου της Θεοτόκου Τ.Κ. Παλαιοκκλησίου.

Την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου, θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Γενεσίου της Θεοτόκου Τ.Κ. Συκεώνος.

 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Διακοπή νερού την Πέμπτη στον Παλαμά
Επόμενο άρθρο Στο συλλαλητήριο στη ΔΕΘ συμμετέχει η ΕΛΜΕ