Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017, εορτή του αγίου, ενδόξου και πανευφήμου αποστόλου Ανδρέου του Πρωτοκλήτου, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει την Θεία Λειτουργία και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέου Τ.Κ. Καρποχωρίου.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 6:00΄μ.μ., θα πραγματοποιήσει το εσπερινό του κήρυγμα για την Αρχιερατική Περιφέρεια Φαρσάλων με γενικό θέμα: «Ερμηνεία στο κατά Ιωάννην άγιον Ευαγγέλιον». Κάθε Πέμπτη εσπέρας πραγματοποιεί το καθιερωμένο εσπερινό του κήρυγμα στον ως άνω Ιερό Ναό και κάθε Κυριακή στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης. Προηγείται ιερά Παράκληση στην Υπεραγία Θεοτόκο (5:30΄μ.μ.).

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου, θα τελέσει την Θεία Λειτουργία και θα ομιλήσει στην Ιερά Μονή Παναγίας Πελεκητής Καρύτσας Δολόπων.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Κυριακός Τσολάκης, Ιεροκήρυξ της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου, θα προστεί της ακολουθίας του Εσπερινού και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέου Τ.Κ. Καρποχωρίου.

 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

 

Προηγούμενο άρθρο Παρουσία του Αρχηγού ΓΕΣ η τελετή αποφοίτησης στο ΚΕΣΝ
Επόμενο άρθρο Η αντίστροφη μέτρηση για την Παυσιλυπούπολη ξεκίνησε