Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017, θα μεταβεί στην πόλη των Αθηνών, όπου το εσπέρας της αυτής ημέρας και την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου, θα μετάσχει στις λατρευτικές εκδηλώσεις επί τη ιερά μνήμη του εν αγίοις πατρός ημών Νικολάου, αρχιεπισκόπου Μύρων της Λυκίας του θαυματουργού στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Καισαριανής, κατόπιν προσκλήσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού κ. Δανιήλ.

Το εσπέρας της Τετάρτης 6 Δεκεμβρίου και ώρα 4:00΄μ.μ., θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Εσπερινού, θα ομιλήσει και θα προστεί της ιεράς Λιτανείας της εικόνος του Αγίου Νικολάου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Καλλιθέας, κατόπιν αδείας και ευλογίας του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου του Β΄.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου και ώρα 5:30΄μ.μ., θα προστεί της ακολουθίας του Εσπερινού και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Καρδίτσης.

Την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου, θα προστεί της Θείας Λειτουργίας και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Φαρσάλων.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Κυριακός Τσολάκης, Ιεροκήρυξ της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου και ώρα 5:00΄μ.μ., θα προστεί της ακολουθίας του Εσπερινού και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Μαυρομματίου.

Την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου, θα προστεί της Θείας Λειτουργίας και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Καρδίτσης.

 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

 

Προηγούμενο άρθρο Πρόγραμμα εξετάσεων χειριστών μηχανημάτων έργου
Επόμενο άρθρο Τροχονομικές δράσεις της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας