Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Κυριακή Γ΄ Νηστειών (της Σταυροπροσκυνήσεως) 11 Μαρτίου 2018, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει την Θεία λειτουργία και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Δ.Δ. Αγναντερού.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 6:00΄μ.μ., θα χοροστατήσει στον Δ΄ Κατανυκτικό Εσπερινό και θα ψάλει τους Χαιρετισμούς προς τον Τίμιο Σταυρό του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης. Στη συνέχεια, θα πραγματοποιήσει το καθιερωμένο εσπερινό του κήρυγμα με γενικό θέμα: «Ερμηνεία στο κατά Ιωάννην άγιον Ευαγγέλιον». Κάθε Κυριακή εσπέρας, πραγματοποιεί το καθιερωμένο εσπερινό του κήρυγμα στον ως άνω Ιερό Μητροπολιτικό Ναό.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Κυριακή Γ΄ Νηστειών (της Σταυροπροσκυνήσεως) 11 Μαρτίου, θα προστεί της ακολουθίας του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας και θα ομιλήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Κυριακός Τσολάκης, Ιεροκήρυξ της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Κυριακή Γ΄ Νηστειών (της Σταυροπροσκυνήσεως) 11 Μαρτίου, θα προστεί της ακολουθίας του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας και θα ομιλήσει στην Ιερά Μονή Αγίων Δώδεκα Αποστόλων «Κόκκινης Εκκλησιάς» Καρδίτσης.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 5:00΄μ.μ., θα τελέσει τον Δ΄ Κατανυκτικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Ρουμ Παλαμά και ακολούθως θα πραγματοποιήσει την καθιερωμένη του εσπερινή ομιλία του.

 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Προηγούμενο άρθρο Εκδήλωση για την ενδοσχολική βία
Επόμενο άρθρο Εκδήλωση στο Μουσικό Σχολείο για την Ημέρα της Γυναίκας